Τζόυς Ευείδη: Έχω την εντύπωση ότι είμαι παλιά ψυχή, έχω ζήσει κι άλλες ζωές

Η Τζόυς Ευείδη είπε σε συνέντευξη που έδωσε και προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης 23 Απριλίου, ότι πιστεύει σε προηγούμενες ζωές και εξήγησε, τι πιστεύει πως ισχύει στη δική της περίπτωση.

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στο «Καλύτερα Αργά» και αναφέρθηκε στην ύπνωση που ήθελε να κάνει αλλά τελευταία στιγμή έκανε πίσω Όταν η παρουσιάστρια τη ρώτησε, αν έχει κάποια υπερφυσική εμπειρία, η Τζόϋς Ευείδη απάντησε: «Υπερφυσικές; Α πού μου το πήγες; Με πέθανες. Όχι αλλά έχω διαβάσει πολύ και ντρέπομαι που δεν έχω κάνει ύπνωση, αναδρομή. Έχω

διαβάσει πολύ για αυτό. Θα ήθελα να μπω σε αυτό το τρυπάκι».



Ακόμη, πρόσθεσε πως: «Είναι και θέματα που λύνονται στην ύπνωση, που κουβαλάς σε όλη σου τη ζωή. Είναι αναδρομή σε άλλες ζωές. Πιστεύω ότι άλλος έρχεται λίγες και άλλος πολλές φορές. Εγώ έχω την εντύπωση ότι είμαι παλιά ψυχή. Ο λόγος που το πιστεύτω είναι ότι από μικρή είμαι σαν γρια, σαν να έχω ζήσει πολλά πράγματα. Τον εαυτό μου τον έβλεπα πολύ μεγαλύτερο από ό,τι είμαι».



Αν έχει αναμνήσεις από άλλες ζωές, η ηθοποιός απάντησε: «Είχα μερικά. Έχω φάει ένα φλας στο μουσείο του Καΐρου, πριν το 90 όταν ήμουν πιτσιρίκα γραμματέας. Είδα έναν Φαραώ, πάρα πολύ φίλο μου, δεν μπορούσα να ξεκολλήσω. Ήταν κάτι πάρα πολύ οικείο».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Τζόυς Ευείδη αναφέρθηκε και στην οικογένειά της, τους φίλους της και τα «γελαστά» όπως τα χαρακτήρισε, παιδικά της χρόνια.

Σχετικά με αυτό, είπε: «Είχα δύο μαμάδες, ήμουν πολύ τυχερή σε αυτή τη ζωή. Ήταν πολύ διευρυμένη και διαφορετική η ζωή μου. Είχαμε πολλά μέλη σε αυτή την οικογένεια που ήταν σταθεροί φίλοι των γονιών μου. Ήταν σαν κοινόβιο. Πολλή εξωστρέφεια, πολύ γλέντι. Θυμάμαι μόνο γελαστά τα παιδικά μου χρόνια. Δεν θυμάμαι να μου έχει μείνει κάτι στενάχωρο. Δεν θυμάμαι κάτι σκούρο στα παιδικά μου χρόνια. Άμα είναι ηλίθιος κάποιος σαν εμένα πιστεύει ότι η φωτεινή πλευρά θα υπάρχει για πάντα στη ζωή. Είναι ένα βαθύτατο κόμπλεξ, δεν είναι χιούμορ που “υποτιμάω” τον εαυτό μου. Μικρή δεν πήρα ποτέ το “μπράβο” και για αυτό το λέω στα σκυλιά μου. Ευτυχώς είχα φαν κλαμπ τον μπαμπά μου που κρατούσε τα ίσα».



Για την απόφασή της να γίνει ηθοποιός, η ηθοποιός ανέφερε: «Ο μπαμπάς μου με ρώτησε μια φορά για την υποκριτική “μπορείς να το κάνεις καλά;” και του είπα με αυτοπεποίθηση “ναι”. Τέτοιο βούρλο ήμουν τότε. Είναι καλό να είσαι λίγο βούρλο όταν είσαι μικρός, δεν γίνεται. Είναι καλό να έχεις την αυτοπεποίθηση του καινούργιου και να μην πας με τρόμο! Τα ταλέντα εγώ τα ακούω βερεσέ. Τι σημαίνει ταλέντο; Τόσα χρόνια που πληρώνω τους λογαριασμούς από αυτή τη δουλειά είναι θαύμα. Είναι βρωμοδουλειά! Αν είχα παιδί, δεν θα ήθελα να γίνει ηθοποιός. Είναι μια δουλειά πολύ βασανιστική, δεν θα την προτείνω».



Τέλος, μίλησε για την τηλεόραση στα 90s και τα χρήματα που είχε κερδίσει ως νεαρή ηθοποιός. «Δεν είχα κάνει ακόμη τηλεόραση όσο δούλευα σερβιτόρα! Εγώ ήμουν από τη γενιά την τυχερή που άνοιγαν τα πράγματα, γινόντουσαν ωραίες δουλειές. Η τηλεόραση ήταν πολύ ρομαντική στα ’90s. Δεν έχω καλοπληρωθεί. Δεν είμαι από αυτούς που έχουν βγάλει λεφτά ή έχω κρατήσει στην άκρη. Τα κάνω μαντάρα όταν μιλάω για οικονομικά! Ήθελα σαν τρελή να έχω μάνατζερ. Συνήθως στην τηλεόραση ήμουν με δουλειές με πολύ κόσμο που δεν μπορούσαν να υπάρχουν μεγάλα κασέ. Δεν είμαι καθόλου από αυτούς που έβγαλα λεφτά. Έζησα άνετα ένα διάστημα αλλά δεν έβγαλα λεφτά» είπε στην εκπομπή, η Τζόϋς Ευείδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα