Τζο Μπάιντεν: Η στιγμή που σκοντάφτει πάνω σε αμμόσακο σε τελετή αποφοίτησης αξιωματικών

Σκόνταψε πάλι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, αυτή τη φορά πάνω στη σκηνή, σε τελετή αποφοίτησης αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ο Τζο Μπάιντεν σκόνταψε σε έναν αμμόσακο και έπεσε κάτω με δύναμη καθώς αποχωρούσε από τη σκηνή.

Τρεις άνθρωποι τον βοήθησαν να σηκωθεί, εκείνος τους έδειχνε ότι σκόνταψε σε ένα σακί με άμμο που ίσως στήριζε το μικρόφωνο, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στα πόδια του 80χρονου πλανητάρχη…

Ο Αμερικανός πρόεδρος δεν τραυματίσθηκε,

είπαν συνεργάτες του ενώ ο ίδιος, επιστρέφοντας στην ασφάλεια του Λευκού Οίκου προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, λέγοντας:

«Μου την έφερε ο αμμόσακος».

Η αντίδραση του Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ αρχικά αντιμετώπισε με συμπόνια το πάθημα του αντιπάλου του.

«Τι έκανε; Έπεσε; Σε ποια σκηνή; Είναι στην Ακαδημία Πολεμικής Αεροπορίας. Αλήθεια, έπεσε κάτω; Ελπίζω να μη χτύπησε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Τραμπ θυμήθηκε ότι και ο ίδιος ως πρόεδρος είχε αντιμετωπίσει προβλήματα ευστάθειας για τα οποία χλευάστηκε όμως από τους Δημοκρατικούς και με μια δόση ειρωνείας σχολίασε:

«Είχε δυνατό αέρα».

«Ναι, οι άνεμοι. Πρέπει να το φτιάξουμε αυτό. Είναι κακό μέρος για να πέσεις στην Ακαδημία Πολεμικής Αεροπορίας. Ναι, δεν εμπνέει».

Σημειώνεται, άλλωστε, ότι προς το παρόν, όλα δείχνουν ότι Μπάιντεν και Τραμπ θα μονομαχήσουν στις εκλογές του 2024 για μια νέα τετραετία στον Λευκό Οίκο.



Keywords
Τυχαία Θέματα