Το σχόλιο Χατζηνικολάου για Καραμανλή που προκάλεσε μεγάλη συζήτηση! «Θα μπορούσε να αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμος για την πατρίδα…»

Ποικίλες αντιδράσεις και μεγάλη συζήτηση στα social media προκάλεσε το σχόλιο του διευθυντή του Ομίλου Real και δημοσιογράφου του ΑΝΤ1 Νίκου Χατζηνικολάου για τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, που ανακοίνωσε πως δεν θα είναι υποψήφιος ξανά στις επικείμενες εθνικές εκλογές με τη ΝΔ.

Όπως ανέφερε, λοιπόν, ο Ν.

Χατζηνικολάου, σχολιάζοντας την «απόσυρση» του Κώστα Καραμανλή:

«Ο Καραμανλής θα μπορούσε να αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμος για την πατρίδα στο μέλλον,απαλλαγμένος από το κοινοβουλευτικό «κοστούμι».

Ανεξάρτητα από ρόλους ή καθήκοντα που τυχόν θα του ανατεθούν στις επόμενες στροφές της πολιτικής του διαδρομής,που είναι βέβαιο ότι δεν τελείωσε…».

Φυσικά, κάτω από την ανάρτησή του στο twitter έγινε μεγάλος «ντόρος» με σχόλια ένθεν κακείθεν σχετικά με τον Κ. Καραμανλή και την προσφορά του στην Πολιτική και τη χώρα.

Ο Καραμανλής θα μπορούσε να αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμος για την πατρίδα στο μέλλον,απαλλαγμένος από το κοινοβουλευτικό «κοστούμι».Ανεξάρτητα από ρόλους ή καθήκοντα που τυχόν θα του ανατεθούν στις επόμενες στροφές της πολιτικής του διαδρομής,που είναι βέβαιο ότι δεν τελείωσε…

Nikos Chatzinikolaou (@NChatzinikolaou) February 21, 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χατζηνικολάου, Καραμανλή,chatzinikolaou, karamanli