Τι λένε τα… άστρα: Υπερβολές και νευρικότητα οδηγούν σε κόντρες

Η Σελήνη κινείται στον Υδροχόο καλώντας ένταση στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Δεν είναι εύκολο να ξεφύγουμε από την ανάγκη να βρισκόμαστε με πρόσωπα που θέλουμε να μας επιβεβαιώνουν.

Το φιλικό περιβάλλον βρίσκεται στο επίκεντρο το ενδιαφέροντος καθώς μέσα από αυτό αντλούμε αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό μας.

Όμως λόγω των ανασφαλειών δεν αποκλείεται να γίνουμε

εριστικοί και αλαζόνες προκαλώντας την έντονη αντίδραση των γύρω μας.

Καλό είναι να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους αποφεύγοντας να εμπλακούμε σε εντάσεις με πρόσωπα που πιθανά διαφωνούν μαζί μας. Απαραίτητο είναι ακόμα να επικεντρώσουμε όλη μας την ενέργεια σε συλλογικές προσπάθειες και ομαδικές δράσεις που μας ικανοποιούν ιδιαίτερα.

Μέσα από αυτές τις μπορούμε να ικανοποιήσουμε την ανάγκη για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό περιβάλλον που κινούμαστε.

Ακόμα, μέσα στην ημέρα μπορούμε να αφιερώσουμε χρόνο σε ότι αφορά προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους γιατί είναι δεδομένο ότι επιθυμούμε να διεκδικήσουμε την επίτευξη των ονείρων μας με κάθε τρόπο.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή μετά τα μεσάνυχτα δημιουργεί την ανάγκη να επικοινωνήσουμε και να βρεθούμε με πρόσωπα που αγαπάμε και εμπιστευόμαστε τις απόψεις τους. Όμως παράλληλα αυξάνει την ένταση και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σπασμωδικές συμπεριφορές και κινήσεις που θα ενοχλήσουν έντονα.

Τα ξημερώματα η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία από τον Ταύρο που μπορεί να μας οδηγήσει σε υπερβολές και αμετροέπεια. Είναι επιτακτική ανάγκη να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους προσπαθώντας να μετριάσουμε την ανάγκη να δημιουργήσουμε υπερφιλόδοξα σχέδια να μην απογοητευτούμε.

Καλό είναι ακόμα να μην επιτρέψουμε στον εαυτό μας να ξεφύγει σε επίπεδο σπατάλης και εξόδων προσπαθώντας να ικανοποιήσουμε τον φιλικό περίγυρο. Είναι βέβαιο ότι θα δημιουργηθούν προβλήματα στον προϋπολογισμό μας γι αυτό οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί.

Αργά το βράδυ, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Ταύρο μας προετοιμάζει για τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο που θα πραγματοποιηθεί με την αλλαγή της ημέρας.

Η ένταση κορυφώνεται καθώς ανατροπές και ανασφάλειες μπορεί να οδηγήσουν σε σφοδρές αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη των προσωπικών και επαγγελματικών μας στόχων.

Είναι επιτακτική ανάγκη να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που μας δίνονται ώστε να προχωρήσουμε προς την επιτυχία έστω κι αν χρειαστεί να αλλάξουμε σχέδια και κινήσεις.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Υπερβολές,ypervoles