Θάνατος 46χρονου από θερμοπληξία: Ανατριχιάζουν τα λόγια της μητέρας του – «Έβγαλε αίμα από το στόμα»

Ο τραγικός θάνατος του 46χρονου στην Χαλκίδα έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο τις τελευταίες ώρες.

Ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας από θερμοπληξία, με τη μητέρα του να ξεσπά για το θάνατο του παιδιού της, με τα όσα αποκάλυψε στο eviaonline να προκαλούν ανατριχίλα.

Η μητέρα του 46χρονου αρχικά τόνισε πως:

«Το παιδί δούλευε σε ένα σουβλατζίδικο και έκανε διανομή με το ποδήλατό του. Ήρθε το παιδί από την δουλειά και δεν καταλάβαινα τι έκανε. Μου πετούσε τη μπλούζα.

Δεν

μπορούσε να μιλήσει. Πήραμε τον γιατρό τηλέφωνο και είπε ότι είναι θερμοπληξία και να τον πάμε στο νοσοκομείο. Βάλτε του πετσέτα στο μέτωπο και πηγαίνετε το στο νοσοκομείο», ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε τα εξής:

«Καλέσαμε το ασθενοφόρο αλλά το παιδί δεν επικοινωνούσε. Έβγαλε αίμα από το στόμα. Ήρθε το ασθενοφόρο και το πήγαμε στο νοσοκομείο. Εκεί έπαθε καρδιακή ανακοπή, τον επανέφαραν, έπαθε και δεύτερη και τελείωσε».



Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της ψησταριάς, αλλά αφέθηκε ελεύθερος

Το απόγευμα της Παρασκευής (21/07) έγινε γνωστό πως συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της ψησταριά, στην οποία απασχολούνταν ο 46χρονος και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλια.

Ωστόσο, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης της ψησταριάς μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, τα οποία πιθανότατα συνέβαλαν στα συμπτώματα της θερμοπληξίας.

Για το συγκεκριμένο περιστατικό, δεν μπορεί να επέμβει η επιθεώρηση εργασίας γιατί ο 46χρονος δεν είχε σταθερή δουλειά.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου:

«Την Πέμπτη 20/07/2023 προσεκομίσθει στις 16:55 μ.μ. στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου Χαλκίδας με ασθενοφόρο άνδρας 46 ετών (όχι διανομέας) άσφυγμος, άπνοος και με μυδρίαση άμφου. Θερμοκρασία σώματος 40 βαθμοί.

Έγινε ανάνηψη, ΚΑΡΠΑ και διασωλήνωση χωρίς αποτέλεσμα. Ώρα ισοηλεκτρικής γραμμής ηλεκτροκαρδιογραφήματος 17:30 μ.μ.

Πιθανή αιτία θανάτου καρδιοαναπνευστική ανακοπή μετά την έκθεση σε πολλή υψηλή θερμοκρασία».

Σύμφωνα με πηγές του ΕΚΑΒ, οι συγγενείς έκαναν κλήση στις 16:38 από περιοχή κοντά στο Λιμεναρχείο. Σε έξι λεπτά, το ασθενοφόρο πήγε στο σημείο του συμβάντος και παρέλαβε τον ασθενή, διακομίζοντάς τον άμεσα στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Οριστικές απαντήσεις για τα αίτια του θανάτου του άτυχου άνδρα αναμένεται ότι θα δώσει η νεκροψία – νεκροτομή.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θάνατος 46χρονου, Ανατριχιάζουν, – Έβγαλε,thanatos 46chronou, anatrichiazoun, – evgale