Θανάσης Παπακωνσταντίνου: Πέταξαν καπνογόνο πάνω στη σκηνή σε συναυλία του! «Είσαι μ@@@@ς»

Την κάθετη αντίθεσή του για τη χρήση καπνογόνων σε συναυλίες, εξέφρασε ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου.

Με αφορμή το περιστατικό του καπνογόνου που έπεσε πάνω στην σκηνή σε πρόσφατη συναυλία του (την Παρασκευή 23 Ιουνίου), ο γνωστός καλλιτέχνης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Δεν ξέρω πότε ακριβώς ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία με τα καπνογόνα στις συναυλίες αλλά νομίζω πως πρέπει να σταματήσει άμεσα, πριν συμβεί κάποιο οδυνηρό ατύχημα.

Εγώ τις μουσικές και τα τραγούδια τα γράφω

με καλά συναισθήματα για τον κόσμο-για όντα και μη όντα- και δεν διανοούμαι ότι υπάρχει η περίπτωση να αποτελέσουν αφορμή για να εμφανιστεί πόνος εκεί που θα έπρεπε να βασιλεύει χαρά και μέθεξη, κάτι που μπορούμε όλοι μαζί να παράξουμε και-ήδη- το έχουμε καταφέρει αρκετές φορές αυτά τα χρόνια. Θέλω να κατανοήσετε και να σεβαστείτε τις ανησυχίες μου.

Δεν έχουμε ανάγκη τα εξωτερικά θεαματικά «υποβοηθήματα». Όπως έχω πει και στο παρελθόν, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η εσωτερική φλόγα και όχι η χημική του καπνογόνου.

Η ελευθερία θέλει κόπο και προσπάθεια. Χωρίς το νοιάξιμο του διπλανού, καταλήγει καρικατούρα».

Στο περιστατικό αναφέρθηκε και ο μουσικός του Δημήτρης Μυστακίδης γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Επειδή ο επαγγελματισμός και η υπομονή έχουν και όρια. Εσύ που πέταξες το καπνογόνο στην σκηνή είσαι πολύ μ@%$*@ς. Εσείς που το είδατε και δεν τον πλακώσατε στις φάπες το ίδιο. Την επόμενη φορά που θα συμβεί, η συναυλία θα σταματήσει εκείνη τη στιγμή. Άιντε μ@#$*@στ@!*α».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Πέταξαν, Είσαι,thanasis papakonstantinou, petaxan, eisai