Τεντόγλου: Η κοπέλα μου δεν θα έρθει στο εξωτερικό για τους αγώνες μου- Γενικά μου αρέσει να μένω μόνος

O Σταύρος Θεοδωράκης συνάντησε τον Μίλτο Τεντόγλου σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στους «Πρωταγωνιστές» στον Alpha.

Μεταξύ άλλων ο Ολυμπιονίκης στο άλμα εις μήκος, περιέγραψε το 24ωρο του πριν από κάθε αγώνα αλλά και τον τρόπο με τον οποίο νικά το άγχος του.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Μίλτος Τεντόγλου θα κάνει ελάχιστη προπόνηση, ενώ δεν ακολουθεί κάποιο πρόγραμμα στη διατροφή του.

«Δεν κάνω διατροφή, αν το σώμα μου θέλει μπέργκερ, θα φάω μπέργκερ» είπε σχετικά ο Μίλτος Τεντόγλου.



«Πριν

από τον αγώνα δεν βγαίνω καθόλου από το σπίτι μου. Χαλαρώνω παίζοντας video games, αυτό είναι το κόλπο μου για να χαλαρώνω και να μην έχω άγχος. Θα προσπαθήσω να κοιμηθώ νωρίς, αλλά το νωρίς για εμένα είναι στις 12. Θα κοιμηθώ μόνος μου», είπε στην συνέχεια ο Μίλτος Τεντόγλου.



Ο ίδιος, αναφέρθηκε επίσης στην σύντροφό του: «Έχω την κοπέλα μου αλλά και πάλι δεν θα έρθει στο εξωτερικό για τους αγώνες μου, αλλά ακόμη και να είναι εκεί θα βρίσκεται ως δημοσιογράφος. Δεν θα μείνει μαζί μου, εγώ θα είμαι με την ομάδα. Γενικά όμως μου αρέσει να μένω μόνος», είπε ο Μίλτος Τεντόγλου για την σύντροφό του Πηνελόπη Γκιώνη η οποία είναι αθλητικογράφος.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τεντόγλου, - Γενικά,tentoglou, - genika