Τα ζώδια του Σαββάτου 18 Νοεμβρίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023.

Η απόλυτη σύνοδος του Ήλιου με τον Άρη στον Σκορπιό κάνει αισθητή την επιρροή της κυρίως στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Η

επιθυμία να επιτύχουμε τους στόχους μας σε οικονομικό και προσωπικό επίπεδο είναι εντονότερη από ποτέ. Νιώθουμε ότι μπορούμε να κατακτήσουμε τα πάντα και δεν διστάζουμε να πάρουμε πρωτοβουλίες που θα οδηγήσουν στην επιτυχία και την καταξίωση.

Σημαντικά όπλα στη φαρέτρα μας είναι η αποφασιστικότητα και η διαίσθηση που μας δίνουν την δυνατότητα να προχωρήσουμε σε σωστές κινήσεις και επιλογές.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε όμως λόγω της υπερέντασης που μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα που θα ανατρέψουν τα θετικά αποτελέσματα. Οικονομικά, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να προχωρήσουμε σε νέα ξεκινήματα που αφορούν συμφωνίες και επιχειρηματικές δράσεις.

Ας αξιοποιήσουμε το ένστικτο μας που είναι βέβαιο ότι θα μας προφυλάξει από δυσκολίες και κακοτοπιές. Στην προσωπική μας ζωή, το πάθος απογειώνεται και η επιθυμία για απόλυτη συγχώνευση με το ταίρι μας λειτουργεί αναζωογονητικά για την σχέση.

Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω μέχρι μετά το μεσημέρι. Τα ξημερώματα σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες και με τον Ήλιο και τον Άρη από τον Σκορπιό. Έχουμε την δυνατότητα τις πρωινές ώρες να προχωρήσουμε αποφασιστικά και μεθοδικά σε επιλογές που θα φέρουν την αναγνώριση και την κοινωνική καταξίωση μέσα από τον επαγγελματικό χώρο.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε λίγο πριν το μεσημέρι καθώς η Σελήνη συναντά τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αναδεικνύοντας την ανάγκη να επιβληθούμε στον τομέα της καριέρας. Παιχνίδια εξουσίας και χειριστικές συμπεριφορές είναι εύκολο να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα και να προκαλέσουν προβλήματα με φιγούρες εξουσίας και ανωτέρους.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη μετακινείται στον Υδροχόο βοηθώντας μας να αφήσουμε στο παρελθόν τις πολλές επαγγελματικές απαιτήσεις των προηγούμενων ημερών. Αφοσιωνόμαστε στο φιλικό περιβάλλον και τις παρέες μας καθώς απολαμβάνουμε να βρισκόμαστε με πρόσωπα που αγαπάμε και κατανοούν τις ιδέες μας.

Η συμμετοχή σε συλλογικές προσπάθειες ευνοείται για αυτό δεν πρέπει να διστάσουμε να εμπλακούμε σε ομαδικές δράσεις που μας ικανοποιούν απόλυτα.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σαββάτου 18 Νοεμβρίου,savvatou 18 noemvriou