Τα ζώδια της Τρίτης 18 Απριλίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Τρίτη 18 Απριλίου 2023.

Η Σελήνη μετακινείται στον Κριό επηρεάζοντας σημαντικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Έχουμε την ανάγκη να προχωρήσουμε σε καινούργιες καταστάσεις στη ζωή μας και να πάρουμε πρωτοβουλίες

σε όλα τα επίπεδα. Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα χαρακτηρίζουν τις κινήσεις μας και μας δίνουν την ευκαιρία να δείξουμε την προσωπικότητά μας στο περιβάλλον που κινούμαστε.

Σημαντικό είναι να αξιοποιήσουμε δυνατότητες και προτάσεις που μας δίνονται ώστε να έρθουμε πιο κοντά από ποτέ στις προσωπικές και επαγγελματικές μας φιλοδοξίες.

Καλό είναι βέβαια να μην παρασυρθούμε από τον παρορμητισμό και την απερισκεψία που δεν θα μας επιτρέψουν να λειτουργήσουμε ορθολογικά. Η βιασύνη δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε λάθη για αυτό καλά θα κάνουμε να κρατήσουμε φυσιολογικούς ρυθμούς και να εξετάσουμε πολύ καλά όλα τα δεδομένα που έχουμε.

Σε προσωπικό επίπεδο γεγονός είναι όπως δεν είναι εύκολο να περάσουμε απαρατήρητοι αφού εντυπωσιάζουμε με το πάθος και το επικοινωνιακό μας ταπεραμέντο. Νέα πρόσωπα διεκδικούν να βρεθούν στο πλευρό μας και να κατακτήσουν την καρδιά μας.

Το εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο μας δίνει την ευκαιρία να ξεκινήσουμε την ημέρα μας με ιδιαίτερη δυναμική καθώς μας εφοδιάζει με ψυχικό σθένος και διεισδυτικότητα.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές προτάσεις σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο που θα μας φέρουν πιο κοντά από ποτέ στους στόχους μας. Παράλληλα δεν θα διστάσουμε να αλλάξουμε τα δεδομένα και να προχωρήσουμε σε επιλογές που μπορεί να λειτουργούν αναγεννησιακά στη ζωή μας.

Νέα πρόσωπα μέσα από το φιλικό περιβάλλον μας προσεγγίζουν επιδιώκοντας να κατακτήσουν τη θέση στο πλευρό μας.

Μετά το μεσημέρι σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη στους Διδύμους απογειώνοντας το κέφι μας. Κοινωνικότητα και επικοινωνία μας δίνουν την ευκαιρία να εκφράσουμε συναισθήματα και σκέψεις και να περάσουμε όμορφα σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθούμε.

Στη σχέση μας δείχνουμε κατανόηση στις ανάγκες του συντρόφου και διάθεση να ικανοποιήσουμε κάθε επιθυμία του. Νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να υπάρξουν που θα μας εντυπωσιάσουν και θα μας δώσουν την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με καινούργιες πληροφορίες και γνωστικά αντικείμενα.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τρίτης 18 Απριλίου,tritis 18 apriliou