Τα ζώδια της Τρίτης

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023.

Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα μέχρι το απόγευμα επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Μας δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσουμε ζητήματα που αφορούν την προσωπική μας ζωή και

να δρομολογήσουμε υποθέσεις που αγγίζουν τα παιδιά. Είναι σημαντικό να εκδηλώσουμε συναισθήματα και σκέψεις με μετριοπάθεια καθώς πιθανές υπερβολές και εγωκεντρισμός θα δημιουργήσουν προβλήματα.

Απαραίτητο είναι επίσης να μην επιτρέψουμε σε δυσκολίες και συντηρητικές συμπεριφορές να οδηγήσουν και συναισθηματική αποστασιοποίηση στη σχέση.

Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Κρόνο από τον Υδροχόο μπορεί να οδηγήσει σε ψυχρότητα λόγω καταστάσεων που έρχονται στην επιφάνεια και επηρεάζουν την προσωπική μας ζωή.

Είναι προτιμότερο να πάρουμε αποστάσεις από σημαντικά προβλήματα το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα δίνοντας την ευκαιρία τόσο στον εαυτό μας όσο και στο ταίρι μας να βρούμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στην Παρθένο δημιουργώντας τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να τακτοποιήσουμε ζητήματα στον χώρο της δουλειάς.

Οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες αυξάνονται δημιουργώντας απαιτητικές συνθήκες που μπορεί να μας κουράζουν.

Είναι απαραίτητο να προχωρήσουμε σε ένα πρόγραμμα που μας εξυπηρετεί και θα μας βοηθήσει να διεκπεραιώσουμε ότι έχουμε αναλάβει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παράλληλα μας δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθούμε με το σώμα και την ψυχή μας μέσα από πρακτικές λύσεις και αλλαγές που μπορούν να μας ευνοήσουν.

Ένα νέο πρόγραμμα διατροφής και άθλησης θα μας δώσει την ευκαιρία να αυξήσουμε τα ενεργειακά μας αποθέματα και να φροντίζουμε τον εαυτό μας σε όλα τα επίπεδα. Καλό είναι να θυμόμαστε ακόμα πως δεν πρέπει να παρασυρθούμε από την επικριτικότητα σε συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν.

Οφείλουμε να αφήσουμε στο περιθώριο την γκρίνια και την μεμψιμοιρία που θα δημιουργήσουν προβλήματα τόσο στις σχέσεις στον χώρο της δουλειάς όσο και στην προσωπική μας ζωή. Είναι προτιμότερο να δώσουμε την ενέργειά μας ώστε να βρούμε λύσεις που θα μας απαλλάξουν από το άγχος, παρά να αναλωθούμε σε συμπεριφορές που μόνο προβλήματα θα προκαλέσουν.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τρίτης,tritis