Τα ζώδια της Τετάρτης 29 Μαρτίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023.

Η Σελήνη κινείται στον Καρκίνο επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Όλα τα βλέμματα επικεντρώνονται στο οικογενειακό περιβάλλον καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν ζητήματα

που αναδύονται αυτές τις μέρες. Η κυκλοθυμία και η συναισθηματική φόρτιση δεν επιτρέπουν πολλές φορές να διαχειριστούμε τις οποίες καταστάσεις βιώνουμε με σύνεση και ψυχραιμία.

Οφείλουμε λοιπόν να αφήσουμε το περιθώριο συναισθηματικές εξάρσεις και ξεσπάσματα και να επικεντρωθούμε στις υποθέσεις που μας απασχολούν με λογική και κατανόηση για τους άλλους.

Η ανάγκη να βρεθούμε με το οικείο περιβάλλον είναι εντονότερη από πότε. Επιθυμούμε να νιώσουμε ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή μας μέσα από την οικογένεια και ότι μπορεί να μας προσφέρει. Σημαντικές ακόμα εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά θέματα ακίνητης περιουσίας.

Είναι πιθανό να προχωρήσουμε σε συμφωνίες καθώς αντιλαμβανόμαστε ποια είναι η καλύτερη επιλογή για εμάς σε περίπτωση αγοραπωλησίας ή μετακόμισης. Στην προσωπική μας ζωή, έχουμε τη δυνατότητα να διαμορφώσουμε ένα άκρως ρομαντικό και τρυφερό σκηνικό για δύο όπου θα απολαύσουμε την παρέα του συντρόφου μας.

Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος από τον Κριό με τη Σελήνη τα ξημερώματα δεν επιτρέπει να ξεκινήσουμε την ημέρα μας ευχάριστα. Πιθανό είναι να υπάρξει υπερένταση και ανασφάλεια που έρχονται στην επιφάνεια και επηρεάζουν τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε οικογενειακό επίπεδο.

Οφείλουμε να κατεβάσουμε τον παρορμητισμό και τη νευρικότητα και να προστατεύσουμε σχέσεις, προσωπικές και επαγγελματικές, από κόντρες και αντιπαραθέσεις.

Το απόγευμα οι συνθήκες αλλάζουν καθώς η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη από τον Ταύρο. Έχουμε την δυνατότητα να περάσουμε ευχάριστα με το πρόσωπο που αγαπάμε και να νιώσουμε πώς κινούμαστε σε σταθερό περιβάλλον στη σχέση μας. Παράλληλα μπορούμε να τακτοποιήσουμε οικονομικές υποθέσεις που αγγίζουν την οικογένεια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εμάς.

Αργότερα σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Ξαφνικές συναντήσεις με πρόσωπα από το οικείο φιλικό περιβάλλον ανανεώνουν το κέφι και δημιουργούν ευχάριστη ατμόσφαιρα στη ζωή μας. Ακόμα πιθανό είναι να υπάρξουν προτάσεις που έρχονται αιφνιδιαστικά και δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για συμφωνίες σε σχέση με την ακίνητη περιουσία μας.

myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα