Τα ζώδια της Πέμπτης 29 Δεκεμβρίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022.

Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Αιγόκερω επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Δεν είναι εύκολο να προχωρήσουν ζητήματα στον επαγγελματικό χώρο, καθώς προκύπτουν

καθυστερήσεις και εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσουμε. Σημαντικό είναι να είμαστε απόλυτα ψύχραιμοι, χωρίς να επηρεαζόμαστε από την ένταση και τις δυσκολίες που οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά.

Επίσης, είναι απαραίτητο να είμαστε ξεκάθαροι σε συνομιλίες και συζητήσεις ,καθώς είναι εύκολο να υπάρξουν παρεξηγήσεις και παρερμηνείες που θα επηρεάσουν τις σχέσεις μας με ανώτερους και φιγούρες εξουσίας.

Καλό είναι ακόμα να μην προχωρήσουμε σε νέες επαγγελματικές επιλογές το επόμενο χρονικό διάστημα, αφού η εξέλιξή τους δεν θα είναι ικανοποιητική. Ας αξιοποιήσουμε την συγκεκριμένη συγκυρία για να προχωρήσουμε σε αλλαγές και διορθώσεις όπου θεωρούμε ότι είναι απαραίτητο.

Η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να μας φέρει σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν που έχουν πρωταγωνιστήσει στον τομέα της καριέρας. Ανάλογες συναντήσεις θα μας ευχαριστήσουν και πιθανό είναι να οδηγήσουν στην επανεξέταση προτάσεων που μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα στην επαγγελματική μας ζωή.

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύες μέχρι το μεσημέρι δίνοντας μας την δυνατότητα να τακτοποιήσουμε εκκρεμότητες και παρελθούσες καταστάσεις. Τα εξάγωνα που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή στον Αιγόκερω τα ξημερώματα μας διευκολύνουν να ξεκινήσουμε την ημέρα μας με καλή διάθεση.

Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μας δίνει το ψυχικό σθένος και τον δυναμισμό να προχωρήσουμε στην επίλυση ζητημάτων που επιβαρύνουν την ψυχολογία μας στο μέγιστο. Παλαιότερες διεκδικήσεις στον επαγγελματικό χώρο μπορούν να ικανοποιηθούν στον απόλυτο βαθμό, καθώς υπάρχει η απαιτούμενη αναγνώριση από τους ανώτερους μας.

Το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Κριό αλλάζοντας την ενέργεια με έντονο τρόπο. Η ανάγκη να πάρουμε πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα έγινε αισθητή, αφού το πύρινο ζώδιο του Κριού δεν μας επιτρέπει να μείνουμε στάσιμοι.

Επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις έρχονται στο επίκεντρο, σημαντικό είναι να μην τις εξετάσουμε μέσα από το πρίσμα του υποκειμενισμού που αλλοιώνει την εικόνα.

Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Δία απογειώνει την ψυχολογία μας γεμίζοντας με αισιοδοξία και θετική διάθεση. Σημαντικές ευκαιρίες σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο μας βοηθούν να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πέμπτης 29 Δεκεμβρίου,pebtis 29 dekemvriou