Τα ζώδια της Πέμπτης 15 Σεπτεμβρίου

Τι λένε για εσένα τα άστρα σήμερα; Δες το ζώδιο σου!

ΚΡΙΟΣ

Ξεκάθαρα συναισθήματα θα βοηθήσουν την σχέση σας να πάρει μία ομαλή πορεία. Η στάση που διατηρείτε στο να συνειδητοποιήσετε λάθη και να κάνετε μία αναλυτική αναδρομή στο παρελθόν, μπορεί να απομακρύνει υπέρμετρες καταστάσεις ή ανοίγματα στο μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθήστε να μείνετε αντικειμενικοί σε αποφάσεις και συμπεράσματα, χωρίς να τις στηρίξετε σε υπερβολές, όπως ευαισθησίες και αδυναμίες. Διατηρείστε την αυτοκυριαρχία σας, ενώ παράλληλα ελέγξτε τα συναισθήματα σας να μην δημιουργήσουν εντάσεις, καθώς μπορεί

να δείξετε μία παλινδρόμηση στις σκέψεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οργανώστε εξόδους με άτομα από τον εργασιακό σας χώρο, μπορεί να προκύψουν νέες συνεργασίες. Θα έχετε την εύνοια της ημέρας, ιδίως με άτομα του γυναικείου φύλου. Επικοινωνήστε με το συγγενικό σας περιβάλλον και ξεκαθαρίστε θέματα που εκκρεμούν, ίσως από ένα μακρινό παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα, είναι κατάλληλη να λύσετε παρεξηγήσεις και να εντοπίσετε λάθη ή αρνητικές συμπεριφορές που σας έφεραν σε αυτό το αποτέλεσμα. Θέματα που έχουν να κάνουν με την υλική σας ασφάλεια ή με τα οικονομικά σας θα ευνοηθούν και θα αποκτήσετε μία ανοδική πορεία.

ΛΕΩΝ

Η διάθεση να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο ή να συμμετάσχετε σε νέες ενάρξεις, θα βελτιώσει την ψυχολογία σας και ταυτόχρονα, θα ενδυναμώσει την τόλμη και το θάρρος απέναντι σε δύσκολες συνθήκες. Αποκαλύψεις και παρασκήνια, απαιτούν μεγαλύτερη προσοχή, μείνετε ρεαλιστές απέναντι στις εξελίξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διάθεση και η ψυχολογία, να επανεξετάσετε συνθήκες ή καταστάσεις που έχουν εξελιχθεί με έναν αρνητικό τρόπο απαιτούν να βρίσκονται σε μία ισορροπία. Ίσως, νιώσετε μία μικρή αδυναμία, που αυτό θα σας οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις ή θα σας κρατήσει μακριά από ενέργειες δράσης.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα, είναι κατάλληλη για να αξιοποιήσετε τον χρόνο σας προς όφελός σας και να δείτε μία πιο αισιόδοξη ματιά απέναντι στα πράγματα. Η ικανότητα της υψηλής αντίληψης και ο έλεγχος που έχετε απέναντι στα πράγματα, βοηθούν να μείνετε στοχευμένοι στον στόχο και στον σκοπό που έχετε θέσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αισθήματα αισιοδοξίας θα δημιουργήσουν μία ευχάριστη ατμόσφαιρα στο γύρω περιβάλλον και θα σας είναι πιο ευχάριστές οι συζητήσεις. Δείξτε, απλά λίγη περισσότερη προσοχή σε άτομα που δεν έχουν τις ίδιες διαθέσεις με εσάς. Η υλική σας ασφάλεια, θα ευνοηθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν δείτε τον εαυτό σας αρκετά οξύθυμο, προσπαθήστε να μείνετε αποστασιοποιημένοι και αποφύγετε να προβείτε σε λήψη αποφάσεων. Μην προκαλείτε και αποφύγετε συζητήσεις που μπορεί να σας βγάλουν εκτός ελέγχου. Στραφείτε στην προσωπική σας ισορροπία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι αποκαλύψεις γύρω από κρυφές υποθέσεις του παρελθόντος θα δώσουν ένα ενδιαφέρον στίγμα στην ημέρα σας. Η ρομαντική στάση απέναντι στην σχέση σας, θα γεφυρώσει δυσκολίες που ίσως, υπήρξαν στην επικοινωνία με τον σύντροφό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βάλτε φρένο σε αντισυμβατικές συμπεριφορές ή ενέργειες που ίσως, στο μέλλον θα μετανιώσετε. Δείξτε περισσότερη προσοχή απέναντι στα πράγματα και έπειτα λειτουργήστε με τον κατάλληλο τρόπο. Δείξτε προσοχή σε παρασκήνια που μπορεί να εμφανιστούν στον εργασιακό σας χώρο.

ΙΧΘΥΕΣ

Μία πρακτική στάση απέναντι στα γεγονότα, θα βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε μέσα σας, ιδίως τα θέματα που σας απασχολούν. Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και απασχοληθείτε με δραστηριότητες που θα σας χαροποιήσουν. Μια βόλτα στη φύση ή με φίλους, θα σας χαλαρώσει.

πηγή: emeis.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα