Τα ζώδια της Πέμπτης 15 Ιουνίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023.

Το τετράγωνο του Ερμή από τους Διδύμους με τον Κρόνο στους Ιχθύες δεν αφήνει ανεπηρέαστους επικοινωνιακά τους εκπροσώπους του μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Είναι

σημαντικό να μην επιτρέψουμε στη σκληρότητα και την ξεροκεφαλιά να κυριαρχήσουν γιατί είναι βέβαιο πως θα επηρεάσουν αρνητικά τις σχέσεις με το κοντινό περιβάλλον. Η διάθεση να επικρίνουμε τους γύρω μας και να έρθουμε χωρίς δυσκολία σε ρίξει θα οδηγήσει σε καβγάδες και εντάσεις που είναι προτιμότερο να αποφευχθούν.

διαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε ότι αφορά εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες καθώς πιθανό είναι να υπάρξουν εμπόδια και καθυστερήσεις που αρχικά θα μας απογοητεύσουν.

Οφείλουμε να δείξουμε ψυχραιμία και ευελιξία ώστε να βρούμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις που θα μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία με επιτυχημένο τρόπο. Καλό είναι επίσης να είμαστε προετοιμασμένοι για καθυστερήσεις ή αναβολές σε ότι αφορά ταξίδια και μετακινήσεις.

Είναι πιθανό να προκύψουν ζητήματα που δεν θα μας επιτρέψουν να κάνουμε το πρόγραμμά μας όπως επιθυμούμε και αυτό είναι αρκετό για να επηρεάσει την ψυχολογία μας.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο δίνοντας μας την ευκαιρία να τακτοποιήσουμε οικονομικές εκκρεμότητες και λογαριασμούς που μας δημιουργούν άγχος. Είναι σημαντικό να δώσουμε την κατάλληλη προσοχή σε υποθέσεις που μπορεί να έχουν άμεση επιρροή στον προϋπολογισμό μας προσπαθώντας να κερδίσουμε το καλύτερο δυνατό για εμάς.

Οφείλουμε παράλληλα όμως να αναγνωρίσουμε τις ανάγκες των άλλων αποφεύγοντας να εγκλωβιστούμε πεισματικά στα θέλω μας γιατί είναι βέβαιο πως θα δημιουργήσουν προβλήματα.

Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό μετά το μεσημέρι ανατρέπει οικονομικά σχέδια και ζητήματα και απαιτείται ψυχραιμία ώστε να ξεφύγουμε από έντονες αντιπαραθέσεις λόγω επιθετικότητας και εκνευρισμού. Οφείλουμε να διαχειριστούμε κάθε υπόθεση με λογική και σύνεση εμπιστευόμενοι την διαίσθηση και τη διορατικότητα μας.

Αργά το βράδυ η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες χαρίζοντας μας κατανόηση και τη διάθεση ώστε να δημιουργήσουμε ένα άκρως ρομαντικό και τρυφερό περιβάλλον για δύο. Ας αξιοποιήσουμε τη συγκεκριμένη συνθήκη ώστε να περάσουμε υπέροχα με το ταίρι μας απολαμβάνοντας κάθε στιγμή μαζί του.

myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα