Τα ζώδια της Παρασκευής

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023.

Η ημέρα απαιτεί προσοχή καθώς στην αρχή της ο Ερμής από τον Υδροχόο σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Είναι απαραίτητο

να μετριάσουμε την βιασύνη και τη νευρικότητα που μπορεί να μας οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές στην αρχή της ημέρας που αφορούν προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους.

Καλό είναι να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους ώστε να προστατεύσουμε τα σχέδια μας αλλά και τις φιλικές σχέσεις από κόντρες και αντιδικίες.

Ξαφνικές προτάσεις μπορεί να κεντρίσουν το ενδιαφέρον μας, ας αξιοποιήσουμε την διορατικότητα μας για να εντοπίσουμε αν πραγματικά μπορούν να μας ευνοήσουν.

Αργότερα η διάθεση αλλάζει καθώς ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη από τους Διδύμους ωθώντας μας στην ευστοχία και την πραγμάτωση σχεδίων που μας ενδιαφέρουν εδώ και καιρό.

Αποφασιστικότητα και δυναμισμός, ανάλυση και γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων μας βοηθούν να λειτουργήσουν αποτελεσματικά σε όποια κατάσταση κι αν μας ενδιαφέρει.

Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες καθώς αντιλαμβανόμαστε που μπορούν να μας οδηγήσουν και ποιες είναι συμφέρουσες για εμάς.

Ενδιαφέρουσες συναντήσεις με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον δεν αποκλείεται να καταλήξουν στον σχεδιασμό μιας κοντινής απόδρασης που θα μας ενθουσιάσει.

Η Σελήνη παραμένει μέχρι νωρίς το πρωί στους Ιχθύες και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μαζί με την ευκαιρία να ξεκινήσουμε την ημέρα μας με αποφασιστικότητα, ψυχικό σθένος και ενσυναίσθηση. Ας κλείσουμε κεφαλιά του παρελθόντος αξιοποιώντας τη διαίσθηση και την κατανόησή μας.

Αργότερα η Σελήνη περνάει στον Κριό ωθώντας μας ώστε να πάρουμε πρωτοβουλίες σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Το μεσημέρι σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη δημιουργώντας τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να αλλάξουμε και όποιο περιβάλλον και αν βρεθούμε.

Προσωπικές κατακτήσεις και σημαντικές οικονομικές συμφωνίες θα απογειώσουν την αυτοπεποίθησή μας. Απαραίτητο είναι όμως να μην εγκλωβιστούμε εγωκεντρικά στον εαυτό μας προκαλώντας την δυσαρέσκεια προσώπων που είναι σημαντικά για εμάς.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα