Τα ζώδια της Παρασκευής 21 Απριλίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 21 Απριλίου 2023.

Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Ταύρο επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Είναι έντονη η διάθεση να μπούμε σε μία εσωτερική διεργασία που αφορά τις υλικές και

συναισθηματικές μας ανάγκες. Είναι σημαντικό να επαναπροσδιορίσουμε τα θέλω μας και να δούμε επί της ουσίας τι μας καλύπτει εν γένει στη ζωή μας.

Οικονομικές συμφωνίες και σχέδια δεν εξελίσσονται όπως επιθυμούμε καθώς ο ρυθμός επιβραδύνεται και προκύπτουν εμπόδια και καθυστερήσεις.

Είναι απαραίτητο να αξιοποιήσουμε το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ώστε να εντοπίσουμε λάθη, παραλείψεις, διορθώσεις που πρέπει να γίνουν για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Σε προσωπικό επίπεδο το πείσμα και η αδιαλλαξία εντείνονται επηρεάζοντας αρνητικά την σχέση μας. Είναι επιτακτική ανάγκη να μην εγκλωβιστούμε εγωκεντρικά στον εαυτό μας και τις ανάγκες μας αδιαφορώντας για όσα επιθυμεί ο άνθρωπος μας. Καλό είναι επίσης να αποφευχθούν σημαντικές συζητήσεις γιατί οι παρεξηγήσεις και οι παρερμηνείες παραμονεύουν.

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο εντείνοντας την διάθεση για ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή μας. Οικονομικά ζητήματα και εκκρεμότητες του παρελθόντος έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και απαιτούν άμεση λύση.

Το εξάγωνο που σχηματίζει νωρίς το πρωί με τον Άρη στον Καρκίνο μας δίνει την ευκαιρία να κινηθούμε αποφασιστικά για οικονομικά και οικογενειακά ζητήματα.

Έχουμε την δυνατότητα να προχωρήσουμε επιλογές που αφορούν την ακίνητη περιουσία ή οικονομικές συμφωνίες που αφορούν εργασίες στον προσωπικό μας χώρο. Με θάρρος και δυναμισμό διεκδικούμε το καλύτερο δυνατό για εμάς και μπορούμε να πετύχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε πριν το μεσημέρι καθώς η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή αναδεικνύοντας την ανάγκη να εκφράσω με συναισθήματα που καταπιέζουμε εδώ και καιρό. Αυθορμητισμός και νευρικότητα μπορεί να ωθήσουν σε εκφραστικά λάθη και απότομες συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό οδηγώντας μας σε οικονομικά ρίσκα και επαναστατικές συμπεριφορές που θα εκπλήξουν. Ας εμπιστευτούμε την διορατικότητα μας αποφεύγοντας να προχωρήσουμε σε επιλογές που είναι σπασμωδικές και που μπορεί να έχουν οικονομικό και ψυχολογικό κόστος.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα