Τα ζώδια της Κυριακής

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Η Σελήνη κινείται στον Υδροχόο επηρεάζοντας άμεσα τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων,

Σκορπιός, Υδροχόος).

Η ανάγκη να βρεθούμε με πρόσωπα από τον φιλικό περίγυρο είναι εντονότερη από ποτέ. Απολαμβάνουμε τις συζητήσεις με όσους αντιλαμβάνονται το σκεπτικό και την θεώρηση μας για τη ζωή.

Η επικοινωνία και η ανταλλαγή απόψεων βοηθούν να ξεκουραστούμε και να αφήσουμε στο περιθώριο προσωρινά τις οποίες υποχρεώσεις έχουμε. Αναζητούμε πρόσωπα που μπορούν να μας κατανοήσουν και μας έχουν συμπαρασταθεί κατά τη διάρκεια του βίου μας. Πιθανό είναι ακόμα να έρθουμε πιο κοντά σε συλλογικές προσπάθειες που κεντρίζουν την προσοχή μας.

Έχουμε την ανάγκη να προσφέρουμε στο κοινωνικό σύνολο με κάθε τρόπο και γι’ αυτό δεν αποκλείεται να επιτρέψουμε να ενταχθούμε σε μία ομάδα που νιώθουμε ότι προσφέρει πολλά.

Άλλωστε, η πρωτοποριακή και επαναστατική σκέψη μας εντυπωσιάζει και βοηθά να διακριθούμε σε όποιο περιβάλλον και αν κινούμαστε. Γεγονός είναι όμως ότι μπορεί να γίνουμε εριστικοί με πρόσωπα που διαφωνούν μαζί μας προκαλώντας έντονες συγκρούσεις.

Είναι προτιμότερο να ακούσουμε τις όποιες διαφωνίες γιατί δεν αποκλείεται να συμβάλουν θετικά σε ιδέες ή τα οποία σχέδια μας.

Η Σελήνη τα ξημερώματα σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία από τον Ταύρο οδηγώντας μας τις πρώτες πρωινές ώρες σε υπερβολές και αλαζονικές συμπεριφορές που μπορεί να μας κοστίσουν.

Οφείλουμε να είμαστε μετριοπαθείς ιδιαίτερα σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μας ενδιαφέρουν γιατί είναι εύκολο να παρασυρθούμε σε επιλογές λόγω υπερφιλόδοξων ιδεών που δεν είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν.

Πριν το μεσημέρι σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη από τον Ζυγό βοηθώντας μας να κατανοήσουμε τις ανάγκες της σχέσης και του συντρόφου μας. Μέσα από το φιλικό περιβάλλον δεν αποκλείεται να υπάρξει μία νέα γνωριμία που θα μας βοηθήσει να αφήσουμε στο περιθώριο την ανάγκη για ελευθερία και προσωπικό κλιματισμό.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή από τον Τοξότη δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να προχωρήσουμε σε επαγγελματικές συμφωνίες που σχετίζονται με το εξωτερικό ή επιλογές σε σχέση με πνευματικά και φιλοσοφικά αντικείμενα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον μας.

Η επικοινωνία με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον δεν αποκλείεται να μας κατευθύνει σε ενδιαφέροντα που θα μας βοηθήσουν να ανοίξουμε τα φτερά μας.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε λίγο πριν τα μεσάνυχτα καθώς το τετράγωνο της με τον Ουρανό από τον Ταύρο μπορεί να πυροδοτήσει εντάσεις με φιλικά πρόσωπα.

Ανασφάλειες και φοβίες έρχονται στην επιφάνεια και προκαλούν συγκρούσεις με τον φιλικό περίγυρο που αργότερα μπορεί να μετανιώσουμε.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κυριακής,kyriakis