Τα ζώδια της Κυριακής 26 Νοεμβρίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023.

Η Σελήνη κινείται στον Ταύρο κάνοντας αισθητή την επιρροή της στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) αναδεικνύεται η ανάγκη για

να διασφαλίσουμε τη σταθερότητα στη ζωή μας και να δημιουργήσουμε ένα στερεό περιβάλλον τόσο σε οικονομικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Υποθέσεις οικονομικής φύσεως έρχονται στην επιφάνεια και μας απασχολούν έντονα. Έχουμε την ευκαιρία να προχωρήσουμε στην τακτοποίησή τους που θα μας βοηθήσει να νιώσουμε ανακούφιση και ηρεμία. Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν προτάσεις για οικονομικά σχέδια που θα μας δώσουν την δυνατότητα να διευρύνουμε τους οικονομικούς μας ορίζοντες.

Καλό είναι να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες που μας δίνονται χωρίς να εγκλωβιστούμε πεισματικά και απόλυτα στις προσωπικές μας ανάγκες. Αναγνωρίζουμε τις ανάγκες των συνομιλητών μας είναι βέβαιο ότι θα δημιουργηθούν εντάσεις που δεν θα ευνοήσουν τα σχέδια μας.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο το πρωί μπορεί να ανατρέψει τους σχεδιασμούς μας και να προκαλέσει υπερένταση σε όλα τα επίπεδα. Δεν αποκλείεται να νιώσουμε ότι οφείλουμε να αλλάξουμε ριζικά πορεία και να επαναπροσδιορίσουμε τις ανάγκες μας συνολικά.

Η απότομη και έντονη αντίδραση μας θα θορυβήσει τα πρόσωπα με τα οποία συνομιλούμε ή σχετιζόμαστε, οδηγώντας πιθανά σε συγκρουσιακές καταστάσεις και καυγάδες. Είναι προτιμότερο να εκφράσουμε ότι νιώθουμε με ηρεμία και λογική προσέγγιση φροντίζοντας να διασφαλίσουμε τα συμφέροντά μας με κάθε τρόπο.

Το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες το απόγευμα ευνοεί την δημιουργικότητα και τη φαντασία. Η διαίσθησή μας απογειώνεται και βοηθά να καταλήξουμε στις καλύτερες δυνατές επιλογές. Αισθηματικά, πάθος και αισθησιασμός εκτοξεύουν τα συναισθήματα και δημιουργούν ένα μοναδικό σκηνικό για εμάς και το ταίρι μας.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δίνει την ευκαιρία να κατασταλάξουν με επί της ουσίας σε οικονομικές διεκδικήσεις που μπορούν να επιτευχθούν αλλάζοντας το σκηνικό στο επαγγελματικό πεδίο.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα