Τα ζώδια της Δευτέρας 16 Ιανουαρίου

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος,

Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Με την Σελήνη να κινείται στο υδάτινο αυτό ζώδιο έρχονται στην επιφάνεια βαθύτερες ανασφάλειες και αμφιβολίες που μπορεί να μας κυριεύουν.

Η εσωστρέφεια κάνει την εμφάνισή της και δεν είναι εύκολο να μας επιτρέψει να λειτουργήσουμε απρόσκοπτα. Είναι απαραίτητο να ελέγξουμε κάθε αρνητική διάθεση και αντίδραση ώστε να αποφύγουμε συγκρούσεις που μπορεί να επηρεάσουν ιδιαίτερα την προσωπική μας ζωή.

Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για οικονομικές διευθετήσεις που κυρίως αφορούν τρίτους και μπορεί να μας δώσουν σημαντικές ανάσες.

Δάνεια, χρέη και κληρονομικά ζητήματα θα μας απασχολήσουν έντονα καθώς μας δίνεται η ευκαιρία να δρομολογήσουμε λύσεις που θα δημιουργήσουν συνθήκες βεβαιότητας στη ζωή μας.

Καλό είναι να αξιοποιήσουμε την διαίσθησή μας που είναι βέβαιο πώς θα μας καθοδηγήσει προς τη σωστή κατεύθυνση αποφεύγοντας παγίδες και λάθη που μπορεί να μας στοιχίσουν.

Σε προσωπικό επίπεδο, είναι προτιμότερο να επικεντρωθούμε στο πάθος και τον αισθησιασμό δημιουργώντας ένα ανάλογο περιβάλλον μέσα στο οποίο μπορούμε να περάσουμε υπέροχα με τον άνθρωπό μας.

Η Σελήνη μετά τα μεσάνυχτα σχηματίζει εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή στον Αιγόκερω δίνοντας μας την ευκαιρία να προχωρήσουμε σε επαφές με πρόσωπα από το παρελθόν που έχουμε να δούμε καιρό.

Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να συζητήσουμε επαγγελματικά ζητήματα που εκκρεμούν εδώ και καιρό και να δρομολογήσουμε λύσεις που θα μας βγάλουν από αδιέξοδα.

Το πρωί σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό από τον Ταύρο ανατρέποντας τα δεδομένα σε προσωπικές και οικονομικές επιλογές.

Η ένταση και τα αιφνιδιαστικά γεγονότα που μπορεί να προκύψουν αλλάζουν τα δεδομένα σε όλα τα επίπεδα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ρήξεις με πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή μας.

Είναι απαραίτητο να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους αποφεύγοντας να συγκρουστούμε με σημαντικά πρόσωπα γιατί το πιθανό είναι να υπάρξει τελικά απομάκρυνση από αυτά.

Αργότερα, η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο αναδεικνύοντας την αίσθηση του ανικανοποίητου που μπορεί να κυριαρχεί στην προσωπική μας ζωή.

Είναι προτιμότερο να αποφύγουμε σημαντικές συζητήσεις με τον άνθρωπό μας καθώς είναι βέβαιο πως δεν θα έχουν ευχάριστο αποτέλεσμα.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δευτέρας 16 Ιανουαρίου,defteras 16 ianouariou