Τα ζώδια της Τρίτης 13 Ιουνίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια αύριο Τρίτη 13 Ιουνίου 2023.

Η Σελήνη θα παραμείνει στον Κριό μέχρι αργά το βράδυ δονώντας ψυχολογικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Έχουμε την

ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε κινήσεις και να πάρουμε αποφάσεις που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα που μας χαρακτηρίζουν εντυπωσιάζουν και προσελκύουν πρόσωπα που επιθυμούν να εισβάλουν στη ζωή μας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Οφείλουμε μόνο να μετριάσουμε τον αυθορμητισμό και την επιθετικότητα που μπορεί να μας εμπλέξουν σε καβγάδες και να μας φέρουν σε δύσκολη θέση λόγω λανθασμένων κινήσεων.

Το εξάγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος από τους Διδύμους με τη Σελήνη το πρωί δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις ώστε να προχωρήσουμε σε εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες που μας ενδιαφέρουν.

Η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά που δείχνουμε για τον εαυτό μας εκφράζονται σε κάθε συνομιλία και συζήτηση που μπορεί να βρεθούμε. Στην προσωπική μας ζωή έχουμε την δυνατότητα να λειτουργήσουν αρμονικά με το ταίρι μας καθώς μπαίνουμε σε μία διαδικασία συνομιλιών που μόνο ευνοϊκά μπορεί να λειτουργήσουν για τη σχέση.

Αργά το απόγευμα η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω αναδεικνύοντας ανασφάλειες και απωθημένα. Είναι επιτακτική ανάγκη να αφήσουμε στο περιθώριο εξουσιαστικές τάσεις και χειριστικές συμπεριφορές που μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα.

Το βράδυ η Σελήνη μετακινείται στον Ταύρο, στο ζώδιο της έξαρσης της. Η ανάγκη να περάσουμε μοναδικά, ξεκούραστα και ευχάριστα γίνεται εντονότερη από πότε. Απολαμβάνουμε τις μικρές χαρές της ζωής και την καλή παρέα.

Ένα υπέροχο δείπνο με τους αγαπημένους μας ανθρώπους θα μας βοηθήσουν να ξεφύγουμε από τις δύσκολες στιγμές της ημέρας και να χαρούμε κάθε στιγμή μαζί τους. Πάθος και αισθησιασμός εκτοξεύουν τα συναισθήματα στα ύψη και δημιουργούν ένα άκρως ρομαντικό σκηνικό για δύο στην προσωπική μας ζωή.

Η ανάγκη να λειτουργήσουμε πάνω σε σταθερή βάση στην σχέση μας είναι εντονότερη από ποτέ, για αυτό και δεν διστάζουμε να εκφράσουμε συναισθήματα και σκέψεις στο πρόσωπο που έχουμε στο πλευρό μας.

myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τρίτης 13 Ιουνίου,tritis 13 iouniou