Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 20 Απριλίου

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 20 Απριλίου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Στις 06:12 το πρωί πραγματοποιείται η Ηλιακή Έκλειψη στον Κριό που επηρεάζει κυρίως τα ζώδια

του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Είναι μία Έκλειψη που οδηγεί σε προσωπικές αλλαγές και μεταμόρφωση μέσω αποφάσεων και καρμικών γεγονότων που υπάρχουν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Πραγματοποιείται στην τελευταία μοίρα του ζωδίου και αυτό οδηγεί στην ανάγκη μιας προσωπικής αλλαγής καθώς ένα κεφάλαιο σημαντικό κλείνει αλλά ένα ακόμα σημαντικότερο ανοίγει.

Με πρωταγωνιστές τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο και τον Δία από τον Κριό έχουμε την δυνατότητα να προχωρήσουμε στην προσωπική μας αναγέννηση μέσα από αποφάσεις που δεν είναι εύκολες αλλά είναι απαραίτητες.

Είναι επιτακτική ανάγκη να αφήσουμε στο παρελθόν ένα κομμάτι του εαυτού μας που δεν μας επιτρέπει να προχωρήσουμε σε άγνωστα μονοπάτια τα οποία πρέπει να περπατήσουμε. Η ανάγκη να προχωρήσουμε σε επιλογές που θα μας φέρουν πιο κοντά από ποτέ στην ουσία της ύπαρξής μας είναι επιτακτική και δεν είναι εύκολα αντιληπτή από τους γύρω μας.

Καλό είναι λοιπόν να προστατεύσουμε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις από εκνευρισμό και εξουσιαστικές συμπεριφορές που μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα.

Λίγο αργότερα μέσα στην ημέρα ο Ήλιος μετακινείται στον Ταύρο επικεντρώνοντας την προσοχή μας ιδιαίτερα σε ότι αφορά υλικά και συναισθηματικά ζητήματα. Επιδιώκουμε να προχωρήσουμε σε ένα σταθερό και ασφαλές περιβάλλον που μας βοηθά να νιώσουμε αυτοπεποίθηση.

Για αυτό το λόγο και δεν διστάζουμε να προχωρήσουμε σε επιλογές που νιώθουμε ότι δημιουργούν καλύτερες συνθήκες τόσο σε ότι αφορά τον προϋπολογισμό μας όσο και σε σχέση με την προσωπική μας ζωή.

Καλό είναι όμως να μην υπερβάλλουμε καθώς το πείσμα και η αδιαλλαξία δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε συγκρούσεις και σε έντονη δυσαρέσκεια από τους γύρω μας.

Είναι προτιμότερο να δείξουμε διάθεση για συνεννόηση βρίσκοντας την χρυσή τομή στα πράγματα χωρίς να οχυρωθούμε πίσω από την ανάγκη μας να εξασφαλίσουμε πάση θυσία τον εαυτό μας.

Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο αναδεικνύει φόβους και απωθημένα και δεν αποκλείεται να πυροδοτήσει έντονες καταστάσεις.

Είναι απαραίτητο να ρίξουμε τους τόνους και να ξεφύγουμε από εμμονές και χειριστικές διαθέσεις που μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα τόσο σε προσωπικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα