Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 09 Ιουνίου

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 09 Ιουνίου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Διαίσθηση και ιδεαλισμός μας συντροφεύουν σε οικονομικές και αισθηματικές υποθέσεις.

Το εξάγωνο του Ερμή από τον Ταύρο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες λειτουργεί ευνοϊκά

για τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες).

Έχουμε την δυνατότητα να αξιοποιήσουμε την συγκεκριμένη αστρολογική συνθήκη ώστε να κάνουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές σε οικονομικό και αισθηματικό επίπεδο. Σε τακτοποιήσεις εκκρεμοτήτων οικονομικής φύσεως είναι προτιμότερο να εμπιστευτούμε το προαίσθημα μας που θα μας καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Παράλληλα, δείχνουμε κατανόηση στις ανάγκες των άλλων και αυτό βοηθά να ξεκολλήσουμε από πείσμα και αδιαλλαξία που μπορεί να ενοχλήσει τους γύρω μας.

Στην προσωπική μας ζωή δεν διστάζουμε να εκφράσουμε τις ανάγκες μας με ουσιαστικό και ευθύ τρόπο. Δείχνουμε έτοιμοι να εμπιστευτούμε τον σύντροφό μας και με ανοίξουμε την ψυχή μας προχωρώντας σε μία βαθύτερη και πιο πνευματική σχέση.

Ρομαντισμός και φαντασία απογειώνουν τις αισθήσεις και δημιουργούν ένα άκρως τρυφερό περιβάλλον μέσα στο οποίο μπορούμε να εκφράσουμε βαθύτερες ανησυχίες και σκέψεις.

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο μέχρι μετά το μεσημέρι για το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Ταύρο δεν επιτρέπει να λειτουργήσουμε ήρεμα σε επικοινωνιακό επίπεδο. Καλό είναι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο φιλικό περίγυρό καθώς με ευκολία μπορούμε να αντιπαρατεθούμε για λάθος λόγους.

Σημαντικό είναι να μην εμπλακούμε σε συνομιλίες και συζητήσεις που μπορεί να παίξουν καταλυτικό ρόλο στους στόχους μας γιατί το πιθανότερο είναι να εκφραστούμε λανθασμένα και να δημιουργηθούν προβλήματα που δεν θα είναι εύκολο να ξεπεράσουμε.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες αναδεικνύοντας την ανάγκη να αποσυρθούμε από την έντονη κοινωνική ζωή. Υποθέσεις του παρελθόντος αναδεικνύονται με εμφατικό τρόπο και δεν αποκλείεται να προκαλέσουν έντονη εξωστρέφεια και κυκλοθυμία.

Το εξάγωνο που σχηματίζει το βράδυ με τον Δία από τον Ταύρο μας δίνει την ευκαιρία να νιώσουμε αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό μας. Μπορούμε να πατήσουμε γερά στα πόδια μας και να ξεπεράσουμε κάθε βίωμα και τραύμα που μας έχει στοιχίσει.

Επί της ουσίας απελευθερώνουμε τον εαυτό μας από βαρίδια και παρελθούσες καταστάσεις που επηρεάζουν την ψυχή μας και απολαμβάνουμε το σήμερα στο έπακρο.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παρασκευή 09 Ιουνίου,paraskevi 09 iouniou