Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 21 Μαΐου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια αύριο Κυριακή 21 Μαΐου 2023.

Η μετακίνηση του Ήλιου στους Διδύμους μέσα στην ημέρα αλλάζει τις ενέργειες και επηρεάζει σημαντικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού

(Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Η ανάγκη να επικοινωνήσουμε με το περιβάλλον μας ωθεί σε επαφές και συναναστροφές που κυρίως πραγματοποιούνται με πρόσωπα από τον κοντινό περίγυρο. Απολαμβάνουμε τις συζητήσεις και τις χαλαρές στιγμές με ανθρώπους που εμπιστευόμαστε ανταλλάσσοντας απόψεις για ζητήματα που μας απασχολούν.

Επαγγελματικά, μας δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσουμε σε εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες που μας προσφέρουν πολλά. Ανοίγουν δρόμοι που θα μας οδηγήσουν στην επαγγελματική επιτυχία και καταξίωση, αρκεί να αξιοποιήσουμε την γρήγορη αντίληψη και την επικοινωνιακή μας δεινότητα.

Οφείλουμε όμως να έχουμε στο νου μας πως είναι εύκολο να υποπέσουμε σε λάθη λόγω της μεταβαλλόμενης διάθεσης που δεν μας επιτρέπει να λειτουργήσουν ορθολογικά.

Παράλληλα, σχηματίζεται η αντίθεση του Άρη από τον Λέοντα με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο που ανασύρει έντονους φόβους και ανασφάλειες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Είναι εύκολο να δυναμιτίζουμε την ατμόσφαιρα προσπαθώντας να επιβληθούμε με επιθετικές συμπεριφορές και εριστική διάθεση.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στην προσωπική μας ζωή, σε προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν γεγονότα και συμπεριφορές που θα πυροδοτήσουν έντονες κόντρες.

Ο Ήλιος από τους Διδύμους βοηθά ώστε να λειτουργήσουμε με μεγαλύτερη σύνεση. Η ανάγκη να εξορθολογήσουμε τα πράγματα δίνει την ευκαιρία να κατευνάσουμε αρνητικά συναισθήματα και συμπεριφορές προστατεύοντας σημαντικές σχέσεις και στόχους στη ζωή μας.

Καλό είναι όμως να έχουμε στο νου μας πως είναι προτιμότερο να πάρουμε πρωτοβουλίες που θα μας βγάλουν από τα αδιέξοδα και τις φοβίες μας, παρά να εμπλακούμε σε σφοδρές αντιπαραθέσεις που θα έχουν κόστος.

Η Σελήνη κινείται στους Διδύμους διευκολύνοντάς μας να αξιοποιήσουμε τις επαφές και την ανάγκη να επικοινωνήσουμε με τους γύρω μας. Επιθυμούμε να συναντήσουμε πρόσωπα με τα οποία μπορούμε να ανταλλάξουμε απόψεις και να εμπιστευτούμε.

Η καλή παρέα θα μας βοηθήσει να εκτονώσουμε την ένταση και να εμπιστευτούμε τη λογική μας. Καλό είναι να επιδιώξουμε εξόδους και κοινωνικές συναναστροφές που θα λειτουργήσουν ευεργετικά σε ψυχολογικό επίπεδο. Στην προσωπική μας ζωή δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα ιντριγκάρουν το μυαλό και στην ψυχή μας.

Κυκλοθυμία και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα όμως δεν θα μας επιτρέψουν να απολαύσουμε τις στιγμές για αυτό οφείλουμε να έχουμε τον απόλυτο έλεγχο του εαυτού μας.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κυριακή 21 Μαΐου,kyriaki 21 maΐou