ΣΥΡΙΖΑ: Συνεχείς συσκέψεις και συναντήσεις του Κασσελάκη – Στο επίκεντρο ο ορισμός τομεαρχών

Με τον ορισμό τομεαρχών στο επίκεντρο, ασχολείται ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ «με τον ορισμό τομεαρχών στο επίκεντρο, ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κλείνει ένα – ένα τα θέματα με συνεχείς συσκέψεις και συναντήσεις.

Το τρίτο εικοσιτετράωρο του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ άρχισε με συσκέψεις και συναντήσεις, στις οποίες μπαίνουν οι άμεσες προτεραιότητες και οι εκκρεμότητες που υπάρχουν.

Ο Στέφανος Κασσελάκης μετέβει λίγο μετά τις 12:00 στη Βουλή, όπου συναντήθηκε με το προεδρείο της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος. Σύμφωνα με πληροφορίες θα κάνει πολύ συχνή χρήση του γραφείου στη Βουλή ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και θα έχει τακτική συνεργασία με το προεδρείο της Κ.Ο και βουλευτές.

Εκ των πραγμάτων έρχεται στο επίκεντρο ο ορισμός τομεαρχών, καθώς από τις εκλογές και μετά δεν έχουν οριστεί και ως εκ τούτου υπάρχει η εκτίμηση ότι υπάρχει και υστέρηση ως προς την στρατηγική και την έκφραση άσκησης πολιτικής σε κρίσιμους τομείς. Είναι κάτι που αναμένεται σύντομα, ενδεχομένως και εντός της ημέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι πιθανόν να αξιοποιηθεί ο Παύλος Πολάκης σε ρόλο συντονιστή των τομεαρχών.

Η νέα ηγεσία του Στέφανου Κασσελάκη δείχνει ότι θα κινηθεί ενωτικά με προτάσεις για αξιοποίηση όλων των στελεχών του κόμματος. Το μήνυμα είναι ότι δεν θα ακολουθήσει στην εσωστρέφεια όσους ρίχνουν λάδι στη φωτιά, θα δώσει ευκαιρίες στα στελέχη, ενώ εκτιμάται πως η «περίοδος χάριτος» δεν θα διαρκέσει και επ΄άπειρον».

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΣΥΡΙΖΑ, Συνεχείς, Κασσελάκη,syriza, synecheis, kasselaki