Συγγρού: Παραμένει στη θέση του για τρίτη ημέρα το «αιωρούμενο» μπαλκόνι ξενοδοχείου

Παραμένει στον «αέρα» το τσιμεντένιο μπαλκόνι που έχει σπάσει και αποκολληθεί από την πρόσοψη ξενοδοχείου στη Λεωφόρο Συγγρού.

Παρόλο που το επικίνδυνο συμβάν έγινε αντιληπτό το βράδυ περασμένης Παρασκευής, οι ιδιοκτήτες του κτηρίου δεν το έχουν ακόμη απομακρύνει από το ξενοδοχείο με τη συνδρομή της πυροσβεστικής ή ειδικών συνεργείων.

«Έχουν εκκενωθεί σύμφωνα με πληροφορίες και τα διπλανά δωμάτια, ενώ να πούμε ότι έχει γίνε… θέαμα στο μπαλκόνι. Έρχονται πολίτες και βγάζουν φωτογραφίες» μετέδωσε η ρεπόρτερ της ΕΡΤ,

Μαίρη Σκανδάλη, που βρέθηκε σήμερα στο σημείο.

Η ζημιά σημειώθηκε σε ένα παλαιάς κατασκευής ξενοδοχείο στη Λεωφόρο Συγγρού, το οποίο παρά την αποκόλληση του μπαλκονιού συνεχίζει να λειτουργεί.

Η αστυνομία έχει τοποθετήσει κορδέλες για να εμποδίζει τον κόσμο να διέρχεται από το σημείο με το «αιωρούμενο μπαλκόνι» έως ότου δοθεί οριστική λύση για την απομάκρυνσή του από το κτήριο.

Το περιστατικό με το μπαλκόνι που κρέμεται συνέβη στο ξενοδοχείο «Eλληνίς», το οποίο όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του είναι ανακαινισμένο και έχει «κτιριακές εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συγγρού, Παραμένει,syngrou, paramenei