Συναντήσεις Κασσελάκη αύριο με το προεδρείο της ΓΣΕΕ, φορείς του Τουρισμού και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Επισιτισμού-Τουρισμού

Σειρά συναντήσεων με φορείς περιλαμβάνει το αυριανό (01/02) πρόγραμμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη.

Συγκεκριμένα, στις 10:00 θα έχει συνάντηση εργασίας με Φορείς του Τουρισμού, στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου.

Στη συνάντηση θα συμμετέχουν: ο ΣΕΤΕ – Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, η FEDHATTA – Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, η ΕΠΕΣΤ – Ένωση Πλοιοκτητών

Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού, η ΕΛΙΜΕ – Ένωση Λιμένων Ελλάδος, η ΣΕΕΝ – Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας, η HAPCO & DES – Σύνδεσμος Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων, η ΠΟΞΕΝ – Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξεναγών, η ΣΤΕΕΑΕ – Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων Ελλάδος, η ΓΕΠΟΕΤ – Γενική Πανελλαδική Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού και η ΣΕΤΕΥΔΑ – Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων Υπαίθριων Δραστηριοτήτων Αναψυχής.

Στις 13:00, ο κ. Κασσελάκης θα έχει συνάντηση με το προεδρείο της ΓΣΕΕ, ενώ στις 16:00 θα συναντηθεί με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Επισιτισμού-Τουρισμού.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία του κόμματος.

Συνεδρίαση της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ το απόγευμα

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, την Πέμπτη στις 17:00 θα συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, στο κτίριο της Αγίου Κωνσταντίνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα