Στα άκρα η κόντρα Κασσελάκη – Πολάκη – Σκέψεις για διαγραφή αν ο πρώην υπουργός καταψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

Το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και η κομματική πειθαρχία που επέβαλλε ο Στέφανος Κασσελάκης φαίνεται πως αποτελεί τη χαριστική βολή στις σχέσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον Παύλο Πολάκη.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του Flash.gr, ο βουλευτής Χανιών και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας αποφάσισε να απέχει από την ψηφοφορία για τον γάμο των ομόφυλων

ζευγαριών κάτι που προκαλεί ολική ρήξη με τον Στέφανο Κασσελάκη.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν αποκλείεται μέχρι και να διαγράψει από το κόμμα τον Παύλο Πολάκη εάν δεν τηρήσει την κομματική γραμμή της υπερψήφισης του νομοσχεδίου.

Την ίδια στιγμή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δέχεται ισχυρές πιέσεις από στενούς συνεργάτες του να μην προχωρήσει στη διαγραφή αλλά να τον αποπέμψει από τη θέση του επικεφαλής των Τομεαρχών του κόμματος, από τη θέση του συντονιστή ΕΠΕΚΕ όπως είναι ο πραγματικός του τίτλος.

Πάντως, στο τέλος της ημέρας και ανάλογα με το πώς θα έχει εξελιχθεί η ψηφοφορία στη Βουλή δεν αποκλείεται ο κ. Κασσελάκης να επιμείνει στην αρχική του απόφαση και να διαγράψει τον Παύλο Πολάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ.

πηγή: flash.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα