Σοκάρει ο Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Συνάδελφος μού έδειχνε on air το εφ@βαίο της κάτω από το τραπέζι»

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μίλησε στο περιοδικό 7 Μέρες TV και τον Γιάννη Βίτσα για τη λύση της συνεργασία τους με τον Alpha και την ομάδα της Κατερίνας Καινούργιου, και μεταξύ άλλων αποκάλυψε την πιο αμήχανη στιγμή που του έχει τύχει τηλεοπτικά στον αέρα.

«Όχι πολύ παλιά, λοιπόν, μου ‘λαχε «συνάδελφος» στο ίδιο τραπέζι, σε καθημερινή εκπομπή, να μου δείξει on air το εφηβαίο της ως απόδειξη ότι είναι γυναίκα,

άρα έχει άποψη για ένα γυναικείο θέμα που σχολιάζαμε. Για τέτοιο επίπεδο μιλάμε», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

«Ευτυχώς ο σκηνοθέτης πήρε αστραπιαία το πλάνο και δεν γίναμε viral. Στον αέρα, επειδή ξέκλεψα μια ματιά στο μόνιτορ και είδα ότι πέρασε το πλάνο, δεν είπα το παραμικρό. Περίμενα να δω αν το «τσίμπησαν» οι συνάδελφοι στα sites. Έκανα τον σταυρό μου που δεν πήραν χαμπάρι τίποτα και μετά απευθύνθηκα στους ιθύνοντες της εκπομπής, ζητώντας να με προστατεύσουν», περιγράφει στη συνέχεια ο δημοσιογράφος.

«Από ποια όμως; Από μία «συνάδελφο» που λίγες μέρες πριν μας είχε πει στην πρωινή σύσκεψη ότι μιλούσε το προηγούμενο βράδυ με τη θεία της Αθηνάς Ωνάση, Καλλιρόη Πατρονικόλα, η οποία έχει φύγει από τη ζωή το 2006;

Είναι αυτό που είχε πει ο Μάνος Χατζιδάκις: εάν το απαίσιο γύρω σου δεν σου προκαλεί απέχθεια, τότε έχεις γίνει κι εσύ μέρος του απαίσιου. Περίμενα καρτερικά να τελειώσει η σεζόν για να απομακρυνθώ από το… απαίσιο», καταλήγει στις περιγραφή του ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα