Πρόβλεψη σοκ από Νίκο Φελέκη για ΣΥΡΙΖΑ: 4ος ενδεχόμενως στις ευρωεκλογές!

«Το επόμενο δεκαπενθήμερο είναι ίσως το πλέον κρίσιμο για την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ» υποστηρίζει σε άρθρο του στο matrix24.gr ο δημοσιογράφος Νίκος Φελέκης.

Σύμφωνα με τον ίδιο: «Αν ο Κασσελάκης επιμείνει στην επίδειξη αρχηγικής πυγμής και δεν υποχωρήσει από το αίτημα της διαγραφής των Βίτσα, Σκουρλέτη, Τζουμάκα, Φίλη η Κεντρική Επιτροπή, εφόσον δεν αναβληθεί, θα είναι κόλαση. Τα όσα θα συμβούν θα είναι πρωτοφανή σε ένταση και αγριότητα. Και η διάσπαση θα επισημοποιηθεί. Αν ο Κασσελάκης κάνει πίσω και δώσει συγχωροχάρτι τότε αποδυναμώνεται».

Σε άλλο σημείο του άρθρου του ο Νίκος Φελέκης

τονίζει: «Τέλος εποχής. Η Ριζοσπαστική Αριστερά πέθανε. Όπως και στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες το κόμμα που η ούγια του έγραφε «ευρωκομμουνισμός» παύει να υφίσταται. Μπορεί για κάποιο διάστημα τα «κουρέλια» του να συνεχίσουν να «τραγουδάνε» όμως τον Μάϊο, στις ευρωεκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται να χάσει τη δεύτερη θέση από το ΠΑΣΟΚ και ενδεχομένως θα βρεθεί στην τέταρτη, με το ΚΚΕ στην τρίτη θέση, εάν από τα σπλάχνα της Κουμουνδούρου έχει ξεπεταχτεί η ΡΟΣΑ. Δηλαδή η Ριζοσπαστική Οικολογική Σοσιαλιστική Αριστερά, που ηχητικά παραπέμπει, στα ιταλικά, στην Κόκκινη».

Όπως υπογραμμίζει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ζει την εποχή των τεράτων. Ζει κάτι χειρότερο»…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο matrix24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα