Πόλεμος στο Ισραήλ – Σάνι Λουκ: «Δεν μπορούμε να τη θάψουμε» λέει ο αδερφός της – Δείτε βίντεο

Παγκόσμια θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της 22χρονη Σάνι Λουκ, με τον αδελφό της, Αμίτ να μιλά στο Sky News, για το πώς ένιωσε όταν αντίκρισε το σοκαριστικό βίντεο με την Ισραηλινογερμανίδα να κείτεται ακίνητη και ημίγυμνη στο πίσω μέρος ενός φορτηγού.

Σε πρώτο χρόνο ο 20χρονος Αμίτ αναφέρθηκε στην τελευταία φορά που μίλησε με τη Σάνι στο τηλέφωνο, καθώς προσπαθούσε να ξεφύγει από το φεστιβάλ μουσικής όταν οι ένοπλοι της Χαμάς πυροβολούσαν

αδιακρίτως.

«Είπε “φεύγουμε τώρα αμέσως, μην ανησυχείς”» ανέφερε ο Άμιτ, ωστόσο, όπως σημείωσε «οι τρομοκράτες περίμεναν στον δρόμο».

Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος, η επόμενη φορά που είδε τη Σάνι ήταν στο βίντεο να κείτεται ακίνητη και ημίγυμνη στο πίσω μέρος ενός φορτηγού στη Γάζα. «Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έβλεπα ένα τέτοιο βίντεο, την αδερφή μου σε αυτή τη βάναυση θέση» είπε ο Αμίτ.

«Και ακριβώς εκείνη τη στιγμή, όλη η οικογένεια κατέρρευσε». «Ήταν τόσο δύσκολο να βλέπουμε όλη αυτή τη βαρβαρότητα. Παρόλο που ξέρουμε ότι η Χαμάς μπορεί να φτάσει σε αυτό το επίπεδο απανθρωπιάς, απλά την έφτυναν και της φέρθηκαν σαν να μην ήταν τίποτα» είπε ο Αμίτ, προσθέτοντας ωστόσο, πως δεν ήθελε να νιώθει μίσος, «γιατί το μίσος οδηγεί μόνο σε έναν κύκλο μίσους».

«Όταν βλέπεις στρατιώτες στο σπίτι, καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για άσχημα νέα». Ωστόσο, όπως είπε, αισθάνεται κάποια ανακούφιση καθώς ότι η αδερφή του δεν υποφέρει πια.

Παράλληλα, ο ίδιος σημειώνει πως δεν μπόρεσαν να την θάψουν, προσθέτοντας πως θα βρουν άλλο τρόπο να την τιμήσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα