Πεταλωτής: Η Ροδόπη έχει ανάγκη από ενίσχυση και μπορώ να την πετύχω– Βρίσκω «ανοιχτές πόρτες»

Ο Γιώργος Πεταλωτής, υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής στο Νομό Ροδόπης και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, μίλησε για τις εκλογές στο TheCaller WEB TV και τον Κωστή Μοσχολιό.

Αρχικά, ο κ. Πεταλωτής σχολίασε «περιπαικτικά» την «πολιτική γύμνια» του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος

στα συνθήματα και τη μίμηση του Ανδρέα Παπανδρέου από τον Αλέξη Τσίπρα, υπενθυμίζοντας τη στάση του κόμματος του Συνασπισμού στο «βρώμικο ‘89».

Παράλληλα, μίλησε για το ενδεχόμενο μετεκλογικών συνεργασιών και αφού αναφέρθηκε στο παρελθόν και έψεξε τη στάση που κράτησαν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, το 2009, τόνισε πως η όποια συνεργασία θα γίνει στη βάση συγκλίσεων και συμφωνιών με προγραμματικά χαρακτηριστικά για το ποιος θα είναι πρωθυπουργός και ποιοι υπουργοί (κοινής αποδοχής).

«Στόχος μας είναι να μην πάμε σε δεύτερη κάλπη, για να μην βάλουμε σε κίνδυνο τη χώρα», τόνισε στη συνέχεια ο κ. Πεταλωτής, χαρακτηρίζοντας «απαράδεκτο» το «να πηγαίνουμε σε εκλογές μέχρι να βγάλει αυτοδυναμία ο κ. Μητσοτάκης», λέγοντας πως «θα έχει την ευθύνη του πισωγυρίσματος της χώρας».

«Δεν μιλάμε για kinder έκπληξη πρωθυπουργό», σχολίασε ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στη Ροδόπη, μιλώντας για «παιδαριώδη επιχειρήματα» από την πλευρά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Δεν θα αναστήσουμε κάποιον επειδή ντε και καλά θέλει να γίνει πρωθυπουργός, δεν θα μοιράσουμε θέσεις, θέλουμε να κυβερνηθεί η χώρα», ξεκαθάρισε ο ίδιος.

Κλείνοντας ο Γιώργος Πεταλωτής τόνισε πως «η Θράκη και η Ροδόπη έχουν ανάγκη από ενίσχυση, αυτό επιδιώκω με την υποψηφιότητά μου, να καταφέρω την ενίσχυση της Ροδόπης, συνδυάζοντας την εμπειρία που έχω από προηγούμενη κυβερνητική θητεία, αλλά και με την επαφή που έχω με την κοινωνία και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών είμαι χαρούμενος που βρίσκω ανοιχτές πόρτες εκεί που κάποιοι προσπάθησαν να τις κλείσουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πεταλωτής, Ροδόπη, – Βρίσκω,petalotis, rodopi, – vrisko