Πελέ: Ανησυχία για την υγεία του Βραζιλιάνου θρύλου – Καθησυχαστική η κόρη του

Ανησυχητική η εξέλιξη νέα έρχονται από τη Βραζιλία για της κατάστασης της υγείας του Πελέ.

Σύμφωνα με το εγχώριο ESPN ο θρύλος της Σελεσάο βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση και εισήχθη εκ νέου στο νοσοκομείο.

Ο 82χρονος πάλαι ποτέ επιθετικός της Βραζιλίας έχει πρηξίματα στο σώμα του, καρδιακή ανεπάρκεια και ψυχική σύγχυση, με τις θεραπείες που κάνει για την καταπολέμηση του καρκίνου να δείχνουν μέχρι στιγμής αναποτελεσματικές.

Σημειώνεται ότι

η είδηση έγινε γνωστή από το ESPN, το οποίο αναφέρει ότι ο Πελέ νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Άλμπερτ Αϊνστάιν», μαζί με τη σύζυγό του Μαρτσία Αοκί, και έναν νοσοκόμο που τον φροντίζει στο σπίτι.

Ο τρεις φορές πρωταθλητής κόσμου θα περάσει άμεσα από ιατρικές εξετάσεις και – σύμφωνα με το δημοσίευμα – υπάρχει έντονη αναστάτωση στην οικογένεια του.

: Pelé has been hospitalised in Brazil after he developed swelling, heart issues and mental confusion. His cancer treatment appears to be ineffective.

He is now undergoing several health tests. Our thoughts go out to him and his family.

(Source: @ESPNBrasil) pic.twitter.com/atb2eGGe9O

— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) November 30, 2022

Θυμίζουμε πως ο Πελέ αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια όγκο στο παχύ έντερο και «μπαινοβγαίνει» συχνά στο νοσοκομείο για χημειοθεραπείες.

Τι είπε η κόρη του

Η έντονη φημολογία για την υγεία του ποδοσφαιρικού θρύλου της Βραζιλίας που αναπτύχθηκε τις τελευταίες ώρες, ανάγκασε την κόρη του Κέλι, να προχωρήσει σε διάψευση για την κατάσταση του πατέρα της, λέγοντας πως «δεν υπάρχει κάτι το έκτακτο».

Η κόρη του διευκρίνισε ότι εισήχθη μόνο για έναν έλεγχο, καθώς ο πατέρας της είναι καρκινοπαθής και ακολουθεί ειδική αγωγή με φάρμακα.

Λίγα λεπτά αφότου προέκυψε η πληροφορία ότι ο Πελέ εισήχθη επειγόντως στη Βραζιλία λόγω «γενικού οιδήματος», η κόρη του Βραζιλιάνου θρύλου δήλωσε ότι ο πατέρας της είναι στο νοσοκομείο αλλά ότι «είναι εκεί για κάποιους ελέγχους».

Σε δηλώσεις που αναπαράγει η GloboEsporte, η Kely Nascimento εξήγησε: «Γεια σας φίλοι. Τα ΜΜΕ τρελαίνονται ξανά. Ο πατέρας μου νοσηλεύεται, ρυθμίζουν τα φάρμακά του (…) Δεν υπάρχει έκπληξη ή έκτακτη ανάγκη».

«Είναι εκεί για κάποιες μηνιαίες εξετάσεις που έκανε από τότε που διαγνώστηκε με την ασθένεια», επεσήμανε.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πελέ, Ανησυχία, Βραζιλιάνο, – Εισήχθη,pele, anisychia, vraziliano, – eisichthi