Πάτρα 3 παιδιά: Στη ΓΑΔΑ η μάνα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου – «Αφήστε μας ήσυχες», είπαν στους δημοσιογράφους

Ειδικότερα, φαίνεται η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου μετέβησαν στη ΓΑΔΑ, εκεί όπου κρατείται η Ρούλα, για το επισκεπτήριο, αλλά και για να της προσφέρουν ρούχα, νερό και προμήθειες.

Και οι δύο φορούσαν κουκούλες, προσπαθούσαν να αποφύγουν τους δημοσιογράφους και δεν απάντησαν σε καμία ερώτηση των δημοσιογράφων.

Το μόνο που είπαν, ήταν: «Αφήστε μας ήσυχες».

Σημειώνεται, πως η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου τήν στηρίζουν απόλυτα!

«Η κόρη μου δεν
έβλαψε τα παιδιά της – Θα είμαι δίπλα της μέχρι να κλείσω τα μάτια», λέει η μητέρα της

«Εκείνη την ώρα ήμουν στο σπίτι. Με ειδοποίησε η μικρή μου κόρη που ήταν μαζί με την Ρούλα στο σπίτι, ότι ήρθαν κάποιοι από τη ΓΑΔΑ και την πήραν, θα της έκαναν κάποιες ερωτήσεις και το βράδυ θα ήταν σπίτι της», ανέφερε αρχικά η μητέρα της Ρούλας και συνέχισε:

«Έτρεξα κατευθείαν, έφτασα στο σπίτι της, δεν το περίμενα αυτό που συνέβαινε απέξω, σε καμία περίπτωση. Σοκαρίστηκα. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που φώναζε ο κόσμος και αντηχούν μέσα στο κεφάλι μου, γιατί ξέρω το παιδί μου. Δεν θα το υπερασπιστώ γιατί είναι παιδί μου, αλλά είναι το παιδί που εγώ μεγάλωσα πατέρας και μάνα μαζί».

«Είμαστε λίγο έξω από την Πάτρα, είναι και η θάλασσα κοντά και παίρναμε αρκετές φορές τα εγγόνια μου. Και όταν δεν είχαν και σχολείο το Σαββατοκύριακο, τα παιδιά ήταν κοντά μας», τόνισε η μητέρα της φερόμενης παιδοκτόνου.

«Τα παιδιά μάς έχουν στοιχίσει τόσο πολύ, που πλέον ζούμε για να πούμε ότι ζούμε. Τίποτα άλλο δεν έχω να πω για τα παιδιά. Τα παιδιά είναι όχι μια τραγωδία, κάτι παραπάνω για μένα», λέει η μητέρα της Ρούλας και συνεχίζει:

«Η Ρούλα έκλαιγε, πονούσε. Δεν είναι ο άνθρωπος που θα ουρλιάξει, θα φωνάξει και όμως το έκανε στην Τζωρτζίνα που δεν το περίμενε κανένας, γιατί ζούσε μόνο από το χαμόγελο της Τζωρτζίνας. Όπως και να ήταν η Τζωρτζίνα σε αυτή την κατάσταση που βρισκόταν, δεν μπορούσε να μιλήσει με τη μητέρα της αλλά επικοινωνούσαν με τα μάτια. Την κοιτούσε και καταλάβαινε η μητέρα τι ήθελε το παιδί και της γελούσε. Όλο μαμά, μαμά, μαμά έλεγε».

«Αν η Ρούλα ήθελε να κρατήσει τον άντρα της περισσότερο και να τον κάνει μέσω της Τζωρτζίνας να είναι μαζί της, δεν θα σκότωνε την Τζωρτζίνα. Αυτό που λένε δεν ισχύει, είναι ανυπόστατο», ανέφερε η ίδια.

«Σε καμία περίπτωση η κόρη μου δεν έβλαψε τα παιδιά της. Τα είχε μαζί της συνέχεια από μωρά, δεν τα άφηνε δευτερόλεπτο. Ήταν με σειρά, κάθε μέρα πλυμένα, ταϊσμένα. Στις οκτώμισι με εννέα το βράδυ καλοκαίρι έλεγαν ‘’Μαμά, καληνύχτα’’», δήλωσε η γιαγιά των παιδιών.

«Τέτοια αγάπη που είχαν στη μητέρα τους και αντιστρόφως η Ρούλα στα παιδιά της, δεν το πιστεύω ότι το παιδί μου έχει κάνει κάτι. Είμαι εντελώς κάθετη σε αυτό. Μέχρι που θα κλείσω τα μάτια μου, εγώ θα είμαι δίπλα στην Ρούλα μου, στο παιδί μου. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Στο παιδί μου», ανέφερε-μεταξύ άλλων- η μητέρα της Ρούλας.

«Ήταν μία μάνα υπόδειγμα- Θα τη στηρίζω μέχρι τελικής πτώσεως» λέει η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Δεν μπορεί να έχει συμβεί. Η Ρούλα δεν έφυγε στιγμή από το νοσοκομείο. Λένε ότι έβαλε μία ουσία. Αφού δεν βγήκε από το νοσοκομείο, πώς την προμηθεύτηκε;» δήλωσε η Δήμητρα Πισπιρίγκου στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» στο STAR.

Όπως υποστήριξε, πρόκειται για αδικία, καθώς είναι «μία μάνα χτυπημένη ανελέητα» και δεν έχει προλάβει να ξεσπάσει για τον θάνατο των τριών παιδιών της.

«Αδίκως τη στοχοποίησαν, ήταν μία μάνα υπόδειγμα» ανέφερε, λέγοντας ότι η οικογένεια θα είναι μαζί της «μέχρι τελικής πτώσεως, να τη στηρίζουμε».

Ακόμη, αναφέρθηκε στη σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη. «Ήταν ένα κανονικό ζευγάρι. Είχαν και τους τσακωμούς και την καθημερινότητα, όπως όλα τα ζευγάρια. Λάτρευαν τα παιδιά τους, ήταν πάνω στα παιδιά, η Ρούλα πολύ περισσότερο. Ήταν μία οικογένεια εντελώς φυσιολογική», υποστήριξε.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου αναφέρθηκε επίσης και σε όσα συνέβησαν χθες, με τη σύλληψη της αδερφή της.

Γύρω στις 5 έφτασαν οι αστυνομικοί και κάλεσαν τη Ρούλα Πισπιρίγκου να πάει μαζί τους για να δώσει κάποιες διευκρινίσεις και εκεί όπως είπε  «κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά εκείνη τη στιγμή, ενημέρωσα τον Λύτρα και δεν είχαμε μετά επικοινωνία με τη Ρούλα», πρόσθεσε.

Την ίδια ώρα, στο σπίτι βρέθηκε ένας θείος της, ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη, η μητέρα και ο πατριός της Ρούλας αλλά και ο πατέρας, της ο οποίος δεν μπόρεσε να μπει, καθώς η κατάσταση ήταν έκρυθμη και κόσμος είχε συγκεντρωθεί απέξω.

«Είναι τραγικό. Ό,τι και να είχε γίνει, που δεν έχει γίνει, σαν Πολιτεία δεν το δέχομαι. Ποιος μας προστάτευσε; Παρακαλάγαμε τους αστυνομικούς να έρθουν να μας προστατεύσουν. Έσπασαν την πόρτα και καταφέραμε και βγήκαμε από το σπίτι στις 4 τα ξημερώματα» συνέχισε η αδερφή της 33χρονης.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάτρα 3, Μεταβαίνουν, Αθήνα, Ρούλας Πισπιρίγκου,patra 3, metavainoun, athina, roulas pispirigkou