Πάρις Χίλτον: Η αποκάλυψη για το νέο άλμπουμ και την αγαπημένη συνήθεια του μωρού της

Η διάσημη κληρονόμος Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) καλεσμένη στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον (Jimmy Fallon) «The Tonight Show» στο NBC μίλησε μεταξύ άλλων για τον μονάκριβο γιος της, Φοίνιξ ενώ αποκάλυψε ότι ηχογραφεί νέο άλμπουμ.

Όταν ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή αν εξακολουθεί το αγαπημένο τραγούδι του μωρού της να είναι το «Stars Are Blind» από το πρώτο της προσωπικό άλμπουμ εκείνη γελώντας το επιβεβαίωσε.

«Ναι, έχει καταπληκτικό γούστο στη μουσική» είπε

η τηλεπερσόνα ενώ αποκάλυψε ότι είναι η πρώτη φορά που ο γιος της επισκέπτεται τη Νέα Υόρκη.

Με αφορμή την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του ριάλιτι σόου που πρωταγωνιστεί στις 30 Νοεμβρίου αναφέρθηκε και στα επόμενα σχέδια της.

«Ηχογραφώ ένα νέο άλμπουμ αυτή τη στιγμή» δήλωσε η Χίλτον υπογραμμίζοντας ότι θα κυκλοφορήσει το 2024 με την Αυστραλή τραγουδίστρια και τραγουδοποιό Sia, να είναι η εκτελεστική παραγωγός του. Σε λίγες ημέρες η Πάρις Χίλτον θα παρουσιάσει το νέο της τραγούδι με τίτλο «Lighter», μία συνεργασία με τον Αμερικανό DJ και παραγωγό Στιβ Αόκι (Steve Aoki).

«Είναι τόσο χαρούμενος. Είμαστε φίλοι εδώ και 20 χρόνια. Τον αγαπώ τόσο πολύ» ανέφερε η σταρ σημειώνοντας ότι το τραγούδι θα περιλαμβάνεται στο νέο του άλμπουμ, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο «Paris», το οποίο κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2006, έφτασε στην 6η θέση του Billboard 200 με το «Stars Are Blind» να ξεχωρίζει.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάρις Χίλτον,paris chilton