Παναθηναϊκός: Ο Μπράμπετς του Άρη ο «εκλεκτός» για το κέντρο της άμυνας

Στη... Θεσσαλονίκη φαίνεται πως βρήκε ο Παναθηναϊκός τον πρώτο παίκτη που θα ενισχύσει το κέντρο της άμυνας της ομάδας...

Και αυτό γιατί πληροφορίες από την πρωτεύουσα της Μακεδονίας αναφέρουν ότι οι διοικούντες το «τριφύλλι» έχουν καταθέσει πρόταση στον Άρη για την απόκτηση του Γιάκουμπ Μπράμπετς.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η προσφορά

του «τριφυλλιού» προς τους «κιτρινόμαυρους» αγγίζει το 1,8 εκατ. ευρώ (συν κάποια μπόνους) και τριετές συμβόλαιο συνεργασίας προς την πλευρά του διεθνούς Τσέχου στόπερ, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Το σημαντικό ποσο που προσφέρει ο Παναθηναϊκός για τον 31χρονο στόπερ, ο οποίος μόλις τον περασμένο Μάρτιο επέκτεινε το συμβόλαιό του με τον Άρη έως το 2026, δελεάζει τη διοίκηση του Άρη που σκέφτεται να πει το «ναι» στους «πράσινους», δεχόμενη πολύ έντονη πίεση κι απ’ την πλευρά του Μπράμπετς για να του επιτραπεί η «μετακίνησή» του στο «τριφύλλι».



Το μοναδικό «αγκάθι» στην όλη διαπραγμάτευση είναι το γεγονός πως ο Άρης δεν έχει πολλές επιλογές για το κέντρο της άμυνάς του και στις 27 Ιουλίου δίνει τον πρώτο αγώνα του με την Αραράτ ή την Εγνάτια για τον β’ προκριματικό του Europa Conference League.

Οι «κιτρινόμαυροι» ψάχνουν ήδη παίκτη για να ενισχύσουν τα μετόπισθέν τους, με τον Λίντσεϊ Ρόουζ να είναι μία απ’ τις πρώτες επιλογές που εξετάζουν οι άνθρωποι του Άρη για έναν πιθανό αντικαταστάτη του Μπράμπετς.

Ο Μπράμπετς κατέγραψε πέρσι 31 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό ένα γκολ, ενώ συνολικά στη διετία που αγωνίζεται στον Άρη μετράει 70 συμμετοχές και δύο τέρματα.

Είναι διεθνής με την εθνική Τσεχίας, στην οποία έκανε ντεμπούτο το Μάρτιο του 2016. Από τότε μετράει 36 συμμετοχές και δύο γκολ στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα