Ο Στέλιος Παρλιάρος “καίει” τα reality μαγειρικής: “Υπάρχουν chef και αυτοί που είναι κατ’ εξοχήν στην τηλεόραση”

Το παρών σε κοσμική εκδήλωση το βράδυ της Δευτέρας (20/5) έδωσε ο Στέλιος Παρλιάρος. Ο γνωστός pastry chef μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών που τον περίμεναν εκεί και μεταξύ άλλων απάντησε για τα reality μαγειρικής, απορρίπτοντας οποιοδήποτε ενδεχόμενο να τον δούμε κάποια στιγμή στη θέση του κριτή.

«Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στους chef και στους… τηλεοπτικούς chef. Οι chef… chef

έχουν κάνει τηλεόραση και υπάρχουν και αυτοί που είναι κατ’ εξοχήν στην τηλεόραση. Καθένας κάνει αυτό που του αρέσει νομίζω, γιατί όλοι μας έχουμε περάσει από την τηλεόραση. Ακόμα και οι chef της πιο παλιάς γενιάς έχουν κάνει τηλεόραση», δηλώνει ο Στέλιος Παρλιάρος.

«Όχι, δεν θα μπορούσατε να με δείτε σε κάποιο reality και το έχω πει ήδη από την εποχή πριν ξεκινήσουν όλα αυτά στην τηλεόραση. Δεν μπορώ να το υποστηρίξω εγώ. Θαυμάζω τους συναδέλφους που το κάνουν», ξεκαθαρίζει ο γνωστός pastry chef.

«Δεν έχω το αιχμηρό σχόλιο, δεν μπορώ να γίνω αυστηρός, ούτε να γίνω με αυτό το ύφος κριτής. Δεν παίζουν καθόλου ρόλο τα χρήματα στο να αποδεχθώ μία τέτοια πρόταση», παραδέχεται κλείνοντας τις δηλώσεις του ο Στέλιος Παρλιάρος.

Keywords
Τυχαία Θέματα