Ο Κριστιάνο κοιτούσε από τον πάγκο το νέο ρομπότ του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Χάαλαντ!

Για μια ακόμη χρονιά το Derby of Manchester ήταν... ντέρμπι μόνο στα χαρτιά. Εντός αγωνιστικού χώρου μόνο μια ομάδα υπήρχε, αυτή που κυριαρχεί όλα τα τελευταία χρόνια στα μεγάλα παιχνίδι που χωρίζουν στα δύο την πόλη της Μάντσεστερ.

Η Σίτι ήταν το απόλυτο αφεντικό αφού… διέλυσε την Γιουνάιτεντ με 6-3 (!!!), σκορ που όσο κι αν ακουστεί παράξενο μάλλον «κολακεύει» τους «κόκκινους», καθώς θα μπορούσε να είναι κι ακόμη μεγαλύτερο.

Μια ακόμη νύχτα ντροπής για τη Γιουνάιτεντ απο τις πολλές των τελευταίων χρόνων που δείχνουν ότι ο κατήφορος

δεν έχει τέλος.

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο… ανήμπορο να αντιδράσει από τον πάγκο, να παρακολουθεί αμήχανος το ματς και παράλληλα να παρακολουθεί και τον Ερλινγκ Χάαλαντ. Την νέα μηχανή των γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ένα… νέο ρομπότ που όπως όλα δείχνουν στο μέλλον μπορεί να αγγίξει ή και να περάσει τους διαστημικούς αριθμούς του CR7. Απίθανο; Δύσκολο; Κι όμως αν κάποιος μπορεί είναι αυτός.

Ένα ποδοσφαιρικό «κτήνος» που προκαλεί τρόμο στις αντίπαλες άμυνες, που μάταια ψάχνουν τρόπο και μυστικό να τον σταματήσουν. Ο Χάαλαντ κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πέτυχε 3 γκολ και είχε δύο ασίστ.

Με λίγα λόγια συμμετοχή στα 5 από τα 6 γκολ της ομάδας του! Τι να πει κανείς για όλα αυτά;

‘Ηδη οι αριθμοί του ζαλίζουν, ήδη αγωνιστική με αγωνιστική δημιουργεί νέα ρεκόρ που σαφώς δείχνουν και το μέγεθος της αγωνιστικής του αξίας.

Ο Χάαλαντ είναι ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Premier League που έχει πετύχει τρία συνεχόμενα χατ- τρικ στα τελευταία τρία εντός έδρας παιχνίδια με την Σίτι.

Αν όπως συνηθίζουμε να λέμε «είμαστε τυχεροί που ζήσαμε την εποχή Μέσι-Κρίστιανο» σίγουρα είμαστε εξίσου τυχεροί που ζούμε την εποχή του Νορβηγού σούπερ σταρ, μια εποχή που μόλις άρχισε!

Keywords
Τυχαία Θέματα