«Νευρική κρίση στην κυβέρνηση»: Ο Μητσοτάκης βάζει τέλος στα σενάρια ανασχηματισμού μετά τις… σχετικές διαρροές Μαξίμου

Μία ώρα κράτησε χθες η συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης, Βασίλη Κικίλια στο πλαίσιο συναντήσεων με τους υπουργούς της κυβέρνησης.

Υπενθυμίζεται ότι από το κυβερνητικό περιβάλλον υπήρξαν διαρροές τις προηγούμενες ημέρες, για αστοχίες στο θέμα της διαχείρησης των φυσικών καταστροφών -όχι μόνο για την κακοκαιρία Daniel αλλά και για τις πυρκαγιές.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του του Alpha η δημοσιογράφος Λώρα Ιωάννου είπε ότι υπάρχει μία «νευρική κρίση

στην κυβέρνηση» σχετικά με το μπαλάκι ευθυνών των υπουργών.

Όπως σχολίασε από την πλευρά του ο Αντώνης Σρόιτερ «ο Βασίλης Κικίλιας ξεκαθάρισε ότι δεν παραιτείται» συμπληρώνοντας ότι ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης «βγήκε στην επίθεση, “κάρφωσε” και τους προκατόχους του».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Λώρας Ιωάννου ο πρωθυπουργός μετά τα παραπάνω έδωσε εντολή να σταματήσουν τα σενάρια ανασχηματισμού.

Η ώρα των ευθυνών

Όπως ανέφερε το σχετικό ρεπορτάζ, υπάρχει μεγάλη συζήτηση για τις ευθύνες και της τοπικής αυτοδιοίκησης στην κακοκαιρία Daniel, όμως επειδή βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν τις περιφερειακές εκλογές είναι αργά για να «πάρουν πίσω χρήσματα».

Σε κάθε περίπτωση ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα τα δει όλα σε ουδέτερο χρόνο, πρόσθεσε η δημοσιογράφος, αφήνοντας ανοιχτό το ζήτημα.



Keywords
Τυχαία Θέματα