Νέο Renault Arkana

Με αναβαθμισμένη εμφάνιση στα πρότυπα της νέας εταιρικής ταυτότητας της Renault και για πρώτη φορά διαθέσιμο στην κορυφαία έκδοση esprit Alpine.

Το Renault Arkana αποτελεί ένα παράδειγμα της επιτυχίας του στρατηγικού πλάνου Renaulution. Η Renault

έχει μέχρι στιγμής πουλήσει στην Ευρώπη 163.000 μονάδες αυτού του ξεχωριστού coupe SUV (240,000 συνολικά, αν συμπεριλάβουμε και τις πωλήσεις του XM3 της Renault Korea Motors), με το συγκεκριμένο μοντέλο να παίζει σημαντικό ρόλο, μαζί με το Megane E-Tech electric και το νέο Austral, στο στόχο της μάρκας για την επανάκτηση της ηγετικής της θέσης στο segment C.

Το Arkana επαναπροσδιορίζει τα πρότυπα της αγοράς, με το στυλ ενός coupe SUV που συνδυάζει την εμφάνιση και την ευρυχωρία, ενώ πωλείται, πλέον, σε αγορές πολλών ηπείρων – από την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και την Ιαπωνία, μέχρι το Ισραήλ και τη Χιλή. Το κινητήριο σύνολο με τις περισσότερες πωλήσεις είναι το full hybrid E-tech των 145 ίππων (63% των πωλήσεων στην Ευρώπη, τους πρώτους έξι μήνες του 2023).

Το νέο Arkana συνδυάζει την αίσθηση της ρευστότητας του design, τη μοναδική οδική συμπεριφορά με τη στιβαρή κατασκευή και τη νέα ταυτότητα της Renault, κάνοντας περισσότερο αισθητή την εικόνα «Nouvelle Vague». Το νέο σήμα «Nouvel’R» της Renault είναι ενσωματωμένο στη μάσκα, στο κέντρο της μαύρης γυαλιστερής λωρίδας που ενώνει αισθητικά τα φωτιστικά σώματα. Αυτή η επιφάνεια είναι…

Διαβάστε περισσότερα στο Sτρίβειν και μπείτε στο κανάλι μας στο YouTube για να δείτε όλα τα βίντεο δοκιμών.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νέο Renault Arkana,neo Renault Arkana