Μελέτης Ηλίας: «Είχα περάσει από διάφορα δοκιμαστικά αλλά δυστυχώς πάντα αυτό συμβαίνει με μένα»

Με αφορμή τη νέα σειρά του Alpha, «Το προξενιό της Ιουλίας» μίλησε ο Μελέτης Ηλίας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» σήμερα (04/10) στον Alpha.

Μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στους ηθοποιούς που δοκιμάζονται στην παρουσίαση όσο και τη συνεργασία με μη επαγγελματίες ηθοποιούς.

Ο Μελέτης Ηλίας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είχα περάσει από

διάφορα δοκιμαστικά για την φετινή τηλεοπτική σεζόν αλλά δυστυχώς πάντα αυτό συμβαίνει με εμένα. Λόγω υποχρεώσεων με τα γυρίσματα και τις παραστάσεις, δεν μένει χρόνος για κάτι άλλο.

Ο Τόνι Σφήνος είναι μια κατηγορία μόνος του. Είναι υπέροχος στο 5X5 και είμαι μεγάλος θαυμαστής του από την εποχή που κάναμε μαζί τα Bachelor».

«Με την Βάσω Λασκαράκη είμαστε οικογένεια. Την πιστεύω, την αγαπάω οπότε δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός κριτής. Θεωρώ ότι θα τα πάει περίφημα και στην παρουσίαση. Είμαι περήφανος πάντα για εκείνη».

«Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει ελεύθερα. Ο κόσμος θα κρίνει αν αξίζει να παραμείνει ή όχι. Προσωπικά έχει τύχει να συνεργαστώ με ανθρώπους που δεν έχουν τελειώσει δραματική σχολή, συμβαίνει αυτό, το θέμα είναι όμως να γίνεται καλή δουλειά.

Να υπάρχει αγάπη για αυτό που κάνουμε και να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις» πρόσθεσε, ακόμα, ο Μελέτης Ηλίας.



Keywords
Τυχαία Θέματα