Μεγάλος ενθουσιασμός για τον Γερουλάνο που κόβει πρώτος το «νήμα» στην Α’ Αθήνας για το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου βουλευτή με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στην Α’ Αθήνας Παύλου Γερουλάνου, πριν μερικές μέρες, στην Στοά Μπολάνη έδειξε ξεκάθαρα πως ο πρώην υπουργός έχει ισχυρό «ρεύμα» υποστηρικτών και οδεύει για την πρωτιά την ερχόμενη Κυριακή 21 Μαΐου.

Ο ενθουσιασμός, το πάθος, το μαζικό «παρών» στελεχών, φορέων και κυρίως

απλών πολιτών και υποστηρικτών του ΠΑΣΟΚ έδειξαν πως θέλουν τον Παύλο Γερουλάνο στην επόμενη Βουλή.

Και όχι άδικα, αν αναλογιστεί κανείς πως ο Παύλος Γερουλάνος είναι από τους πολιτικούς που μπορούν να αναλαμβάνουν την ευθύνη για το τι συμβαίνει στη χώρα σήμερα και να δουλέψουν για το αύριο της πατρίδας, κάτι το οποίο-άλλωστε- είναι και το διακύβευμα της κάλπης.

«Κάθε εξουσία πηγάζει από τον Λαό, εκφράζει τον Λαό και υπηρετεί τον Λαό. Πάνω σε αυτήν την ιδέα μόνο μπορούμε να φτιάξουμε μια Ελλάδα που τιμά την αξία μας, την αξία των παιδιών μας και εμείς τιμούμε εκείνη», αναφέρει ο ίδιος που πιστεύει πως «όταν κάνουμε την πολιτική δική μας υπόθεση, θα μπορεί καθεμία και καθένας μας, ελεύθερος, να χτίσει το μέλλον που ονειρεύεται και μαζί να χτίσουμε την Ελλάδα που ονειρευόμαστε».

Μάλιστα, στην ομιλία του ο Παύλος Γερουλάνος κάλεσε τους πολίτες να γίνουν συμμέτοχοι στην προσπάθειά του, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Σας καλώ να είστε δίπλα μου. Στα καφενεία, στις λαϊκές. Να πορευτούμε μαζί, όπως πορευτήκαμε μέχρι σήμερα, έτσι να πορευτούμε και στο μέλλον. Για να καταφέρουμε να δώσουμε αξία στην πολιτική και να μας δώσει τελικά η πολιτική την αξία που διεκδικούμε και δικαιούμαστε. Δίνουμε στην παράταξη νέα πνοή και στη χώρα νέα ελπίδα αλλαγής, τη δική μας Ελπίδα Αλλαγής».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μεγάλος, Γερουλάνο, Α’ Αθήνας, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ,megalos, geroulano, a’ athinas, pasok-kinal