«Μεγάλο λάθος το βίντεο Κασσελάκη για Μακρόνησο, συγγνώμη εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ» λέει ο Τσακαλώτος – Πολάκης: Δεν ζητάει συγγνώμη εξ ονόματός μου

Μεγάλο λάθος χαρακτήρισε την επιλογή του συνυποψηφίου του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη να ταξιδέψει μέχρι τη Μακρόνησο για το νέο του προεκλογικό σποτ, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

«Ζητώ συγγνώμη εκ μέρους του όλου ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Όπως είπε, η επιλογή Κασσελάκη, «δείχνει έλλειψη γνώσης της Ιστορίας και της Αριστεράς, δείχνει

έλλειψη συναισθηματικής νοημοσύνης», ανέφερε, ο κ. Τσακαλώτος, ζητώντας μάλιστα «συγγνώμη εκ μέρους όλου του ΣΥΡΙΖΑ».

Πολάκης: Δεν ζητάει συγγνώμη εξ ονόματός μου ο Τσακαλώτος

Ωστόσο, ο Παύλος Πολάκης, με ανάρτησή του στο facebook, διαφώνησε με την κριτική που άσκησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, λέγοντας ότι η «συγγνώμη» που ζήτησε «εκ μέρους όλου του ΣΥΡΙΖΑ» δεν τον εκφράζει.

«Προφανώς και δεν ζητάει συγγνώμη εξ ονόματος μου ο Ευκλείδης! Δεν έχει απολύτως καμία τέτοια εξουσιοδότηση,ούτε ελέω θεού δικαίωμα!» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο βουλευτής Χανίων.

Μάλιστα, ο Παύλος Πολάκης σχολίασε την επίσκεψη του κ. Κασσελάκη, όσο και τα όσα ανέφερε στο σποτ λέγοντας πως «ορθώς έπραξε ο Στέφανος και πήγε ,ορθώς είπε αυτά που είπε!» και πρόσθεσε πως μακάρι «όχι μόνο ο Κασσελάκης, αλλά ΟΛΟΙ να πήγαιναν στη Μακρόνησο για να τιμήσουν τους αγώνες και το αίμα του λαού μας», συμπεριλαμβάνοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Νίκο Ανδρουλάκη «ακόμα και τον Βελόπουλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα