«Μας είπαν ότι θα επιτεθούμε στους αστυνομικούς»: Τα πρώτα λόγια του 18χρονου που ομολόγησε ότι πέταξε τη φωτοβολίδα

Συνελήφθη ο 18χρονος δράστης της επίθεσης στου Ρέντη, ο οποίος πέταξε την φωτοβολίδα που χτύπησε και τραυμάτισε σοβαρά τον 31χρονο αστυνομικό.

Ο συλληφθείς που ομολόγησε, είναι οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού από το Ίλιον και ήταν στο γήπεδο μαζί με τον αδερφό του.

Σύμφωνα με το συλληφθέντα, υπήρχε πληροφορία ότι θα κάνουν επίθεση προς αστυνομικούς που βρίσκονταν στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη.

Κάποια

στιγμή τους ενημέρωσαν να βγουν έξω και όταν το έκαναν, προμηθεύτηκαν από άλλα άτομα τα αντικείμενα που πέταξαν προς τους αστυνομικούς.

Στον 18χρονο έδωσαν την ναυτική φωτοβολίδα και του έδειξαν πως να την ενεργοποιήσει. Όταν εκείνος την ενεργοποίησε, είδε την ναυτική φωτοβολίδα να χτυπάει στο έδαφος και μετά είδε τον αστυνομικό να γονατίζει.Στη συνέχεια ξαναμπήκε στο γήπεδο μαζί με άλλα άτομα.

Χθες το μεσημέρι προσήχθη ένας οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού ως ύποπτος αλλά όπως είπε, δεν είναι ο ίδιος ο δράστης, αλλά ένας 18χρονος.

Ειδικότερα, είπε στους αστυνομικούς πως ο 18χρονος διέδιδε σε οπαδους του Ολυμπιακου, ότι «έκανα την μαλακία με τη ναυτική φωτοβολίδα στο Ρέντη».

Το τμήμα δίωξης εγκλημάτων κατά Ζωής έλαβε πληροφορία, πήρε καταθέσεις και τελικά τον συνέλαβε τον 18χρονο χθες το βράδυ.

Τη σύλληψη έκαναν τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους.



Keywords
Τυχαία Θέματα
Μας, 18χρονου,mas, 18chronou