Μαρινάκης κατά Κασσελάκη: «Αντί να απαντήσει επί της ουσίας, αναπαράγει την πιο χυδαία εκδοχή της ρητορικής των fake news»

Στην επίθεση που εξαπέλυσε ο Στέφανος Κασσελάκης κατά της Δικαιοσύνης, με αφορμή την έρευνα που διέταξε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας για ενδεχόμενες παραβάσεις του πόθεν έσχες από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε ο Παύλος Μαρινάκης.

Σε δήλωσή του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως ο κ. Κασσελάκης «αναπαράγει την πιο χυδαία εκδοχή

της ρητορικής των fake news και του τοξικού λόγου που εξέφρασε το κόμμα του τα τελευταία χρόνια».

«Αντιλαμβανόμαστε τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει, αλλά αν νομίζει ότι καταφεύγοντας στην τοξικότητα θα αποφύγει τις απαντήσεις, κάνει μεγάλο λάθος» προσθέτει σε άλλο σημείο ο κ. Μαρινάκης.

Η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου:

«Ο κ. Κασσελάκης αντί να απαντήσει επί της ουσίας στα όσα πολύ σοβαρά ερευνούν οι εισαγγελικές αρχές, ύστερα και από τις καταγγελίες του πρώην οικονομικού διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ, προέβη σε μία ευθεία επίθεση στη Δικαιοσύνη και την ίδια στιγμή αναπαράγει την πιο χυδαία εκδοχή της ρητορικής των fake news και του τοξικού λόγου που εξέφρασε το κόμμα του τα τελευταία χρόνια.

Αντιλαμβανόμαστε τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει, αλλά αν νομίζει ότι καταφεύγοντας στην τοξικότητα θα αποφύγει τις απαντήσεις, κάνει μεγάλο λάθος».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαρινάκης, Κασσελάκη, Αντί,marinakis, kasselaki, anti