Μαριάντα Πιερίδη για Αλεξάνδρα Δουβαρά: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει περίπτωση άνθρωπος να πει κάτι τέτοιο»

Η Μαριάντα Πιερίδη και η παρέα του Καλοκαίρι Yes ασχολήθηκαν με το ατυχές σχόλιο που έκανε η Αλεξάνδρα Δουβαρά στον αέρα της ΕΡΤ και το οποίο συζητήθηκε έντονα στα social media.

Η παρουσιάστρια του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων της Δημόσιας Τηλεόρασης βρέθηκε στο επίκεντρο του σχολιασμού, όταν αναφερόμενη στα θύματα από τις καταστροφικές πυρκαγιές των τελευταίων

ημερών, τόνισε: «είναι ευτύχημα που δεν έχουμε θρηνήσει ανθρώπινη ζωή, πέρα από τους 18 ταλαίπωρους ανθρώπους στον Έβρο».

Η ίδια, μετά τον σάλο που προκλήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα, προχώρησε σε δημόσια συγγνώμη, διευκρινίζοντας τις προθέσεις και την ουσία των λόγων της.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει περίπτωση άνθρωπος να πει κάτι τέτοιο, δηλαδή να εννοηθεί κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση», σχολίασε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη στον αέρα του Καλοκαίρι Yes.

«Είναι μία εξαιρετική συνάδελφος. Αν ήταν άλλος άνθρωπος, αν έκανε τις ίδιες δηλώσεις άλλος άνθρωπος, θα ήμουν κι εγώ πολύ σκληρός μαζί του ή μαζί της. Με την Αλεξάνδρα Δουβαρά νομίζω ότι είναι άδικο», ανέφερε από την πλευρά του ο Φοίβος Παπαδάκης.

«Νομίζω ότι τα εξήγησε ακριβώς όπως φανταζόμασταν κι εμείς ότι ήθελε να εννοηθούν, ακριβώς όπως ήθελε να τα πει αλλά ίσως να εκφράστηκε λίγο λάθος; Εκφράστηκε λάθος. Βέβαια είπε: αν θεωρείται αναγκαία η συγγνώμη μου, να τη δώσω», επισήμανε η Μαριάντα Πιερίδη αμέσως μετά την προβολή του απολογητικού μηνύματος της δημοσιογράφου.

Keywords
Τυχαία Θέματα