Λώρα Ιωάννου: «Υποψήφιοι για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ δεν γνωρίζουν τον Κασσελάκη και εμείς όμως δεν γνωρίζουμε πολλά»

Στο πλατό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ βρέθηκε η Λώρα Ιωάννου, για να σκιαγραφήσει το προφίλ του υποψήφιου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη.

«Δεν ξέρω αν το έχεις παρατηρήσει και εσύ και άλλοι συνάδελφοι, όπου βρούνε δημοσιογράφο μάς βομβαρδίζουν με ερωτήσεις πέριξ του κ. Κασσελάκη.

Ποιος είναι ο Στέφανος Κασσελάκης, τι κάνει και τι δεν κάνει. Η αλήθεια όμως είναι ότι και εμείς δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα για τον κ. Κασσελάκη. Για να είμαι ειλικρινής, δεν γνωρίζουμε τίποτα για τον κ. Κασσελάκη» τόνισε η ίδια.

«Εγώ ρώτησα και κάποιους υποψήφιους αρχηγούς του ΣΥΡΙΖΑ που μου είπαν ότι δεν τον ξέρουν καν. Δηλαδή θέλω να πω πως δεν είμαστε μόνο εμείς, αλλά δεν τον ξέρουν πολλοί και μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ. Εδώ όμως το ερώτημα είναι πως εξηγείται αυτό το μεγάλο ενδιαφέρον για τον κ. Κασσελάκη. Δηλαδή άλλοι πασχίζουν για πέντε λεπτά δημοσιότητας στη ζωή τους και δεν τα έχουν και ο κ. Κασσελάκης έχει κάνει τρομερό κρότο» πρόσθεσε.

«Και το ερώτημα είναι το εξής. Αν δεν τον έλεγαν Στέφανο Κασσελάκη και τον έλεγαν Αντώνη Σρόιτερ, που και εσύ βεβαίως για να πούμε την αλήθεια, ψηλός και όμορφος είσαι, αθλητικό σώμα έχεις, έχετε κάποια κοινά χαρακτηριστικά… θα απασχολούσε το ίδιο την κοινή γνώμη;» αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά η Λώρα Ιωάννου για να λάβει την απάντηση από τον παρουσιαστή: «Σε ευχαριστώ πολύ, δεν πάω για αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ και μπροώ να σε διαβεβαιώσω».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λώρα Ιωάννου, Υποψήφιοι, ΣΥΡΙΖΑ, Κασσελάκη,lora ioannou, ypopsifioi, syriza, kasselaki