Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες με την Τζίτζι Χαντίντ

Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες του Λεονάρντο Ντι Κάπριο και της Τζίτζι Χαντίντ κυκλοφόρησαν, επιβεβαιώνοντας τα σχετικά δημοσιεύματα.

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός, που χώρισε πρόσφατα από την 4ετή σχέση του με την Καμίλα Μορόνε, εθεάθη με το γνωστό μοντέλο σε τρυφερά τετ-α-τετ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail, πρόκειται για το νέο ζευγάρι του Χόλιγουντ.

Οι δυο τους έδωσαν το παρών σε ένα πάρτι το Σάββατο στη Νέα Υόρκη.

Leonardo DiCaprio

and Gigi Hadid first pictures together getting cozy in public amid rumors of romance since june 2022 pic.twitter.com/4TpwGgCBtr

— margot elise (@elisaduvalexpo) September 14, 2022


Πηγές από το περιβάλλον τους αναφέρουν πως «το προχωράνε αργά και σταθερά» και για την ώρα η σχέση τους είναι πιο… ελεύθερη και κανένας δεν θέλει κάτι πιο σοβαρό στην παρούσα φάση.

Πρόσφατο δημοσίευμα του Us Weekly, ανέφερε πως πηγή από το κοντινό περιβάλλον του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού είχε δηλώσει: «Ο Λίο έχει στραμμένο το βλέμμα του στην Τζίτζι, αλλά αυτή δεν έχει δείξει ενδιαφέρον», ενώ το InTouch έγραφε ότι: «Ο Λίο και ηΤζίτζι ήρθαν κοντά ορισμένες φορές φέτος το καλοκαίρι (…). Γνωρίζονται αρκετά χρόνια. Ελκύονται πολύ ο ένας για τον άλλον. Είναι ακριβώς ο τύπος του: πανέμορφη, σέξι, αλλά χαμηλών τόνων».

Keywords
Τυχαία Θέματα