Κριστιάνο Ρονάλντο: Η αστυνομία ερευνά την επίθεση που διέπραξε εις βάρος 14χρονου φιλάθλου

Τι κι αν έχουν περάσει δυο εικοσιτετράωρα από την απαράδεκτη ενέργεια του Ρονάλντο, να πετάξει το κινητό από τα χέρια ενός νεαρού οπαδού της Έβερτον, οι αντιδράσεις δεν έχουν ακόμα κοπάσει.

Η αστυνομία του Μέρσεισαιντ, επικοινώνησε με την οικογένεια του 14χρονου φιλάθλου, ενώ εξετάζει το υλικό από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του γηπέδου, καθώς και μάρτυρες, για να διαπιστωθεί εάν έχει διαπραχθεί κάποιο αδίκημα.

«Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη για το ξέσπασμά μου και αν είναι δυνατόν, θα ήθελα να προσκαλέσω αυτόν τον οπαδό να παρακολουθήσει έναν αγώνα στο Όλντ Τράφορντ,

ως ένδειξη ευ αγωνίζεσθαι και ευγενούς άμιλλας» δήλωσε ο ποδοσφαιριστής.

Η συγνώμη του Ρονάλντο πάντως δεν έπεισε την μητέρα του 14χρονου φιλάθλου της Έβερτον, που πάσχει από αυτισμό. Σε συνέντευξή της στην «Telegraph», δήλωσε εξοργισμένη με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή.

«Η συγνώμη ή η απουσία συγνώμης ήταν αυτό που με εξόργισε ακόμη περισσότερο. Σκέφτηκα, “τι αγενής – λες σε όλους ότι ζήτησες συγνώμη και δεν το έκανες”. Ρώτησα τον γιο μου αν θέλει να πάμε να παρακολουθήσουμε τη Γιουνάιτεντ. Μου είπε: “Όχι, μαμά, δεν θα ήθελα ποτέ να τον ξαναδώ”» δήλωσε η μητέρα του 14χρονου.

Η Γιουνάιτεντ πάντως δέχθηκε την απολογία του Ρονάλντο και δεν προτίθεται να τον τιμωρήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα