Κατερίνα Καινούργιου: «Είχα συντρόφους υποτίθεται με χρήματα και τους πλήρωνα εγώ»

Με αφορμή τις δηλώσεις του Νίκου Αποστολόπουλου, ο οποίος θέλει να βρει γαμπρό με χρήματα στην Κατερίνα Καινούργιου, η παρουσιάστρια έκανε μια προσωπική αποκάλυψη μέσα από την εκπομπή της «Super Κατερίνα».

«Πέρα από την πλάκα… Δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι επιχειρηματίας, αν θα έχει λεφτά. Είχα συντρόφους με υποτίθεται χρήματα και τους πλήρωνα εγώ. Αυτή είναι η αλήθεια. Μου έτυχε μια σχέση μεγάλη και ήταν πολύ ευκατάστατος και λες μη νομίζει ότι τον θέλω για τα λεφτά του.

Φτάσαμε σε σημείο να τα κάνω όλα εγώ, να πληρώνω εγώ, να αγοράζω εγώ.

Θέλω έναν άνθρωπο να θαυμάζω, να μπω στο σπίτι και να νιώθω μια συναισθηματική ασφάλεια» αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Λίγες ώρες αργότερα προβλήθηκε το απόσπασμα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όπου ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε για τη συνάντησή τους, με την Κατερίνα Καινούργιου να αναφέρει:

«Πήγα στη λίστα των μπλοκαρισμένων να βρω τον Δημήτρη. Μπλοκάρω κόσμο γιατί μου στέλνουν τα μόριά τους. Δεν ξέρω τι να πω, τους μπλοκάρω… Μπλοκάρω και πρώην μου εννοείται! Αρχικά πρέπει να σας μιλήσω για μένα… Μπορεί να είμαι κάπου αλλού, δεν εννοώ ότι έχω σχέση αλλά μπορεί να με ενδιαφέρει κάποιος άνθρωπος, να έχει σκιρτήσει κάτι μέσα μου».



Keywords
Τυχαία Θέματα