«Ήταν μια πάρα πολύ δυνατή γυναίκα…»: «Λύγισε» on air η Δούρου για την απώλεια της μητέρα της

Καλεσμένη του Νίκου Ευαγγελάτου, στην εκπομπή του MEGA, Live News, βρέθηκε σήμερα η Ρένα Δούρου και μέσα σε άλλα αναφέρθηκε στον θάνατο της μητέρας της.

Στην αρχή της συνομιλίας με τον παρουσιαστή η Ρένα Δούρου θέλησε να κάνει μια σύντομη αναφορά στη δύσκολη διαχείριση στην απώλεια της.

«Καλησπέρα και καλώς ήρθατε. Θα μου επιτρέψετε κάτι προσωπικό και ανθρώπινο, η αλήθεια είναι πως είχαμε προγραμματίσει

αυτή τη συνέντευξη λίγο νωρίτερα. Η κα. Δούρου, όμως, είχε μια απώλεια, έχασε την μητέρα της και θέλω δημόσια να την συλλυπηθώ. Στιγμή πάντα πολύ ιδιαίτερη, βαθιά ανθρώπινη και πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ευαγγελάτος.

«Κύριε Ευαγγελάτο, επειδή όλες και όλοι γνωρίζουν ότι το να χάσεις τη μητέρα σου είναι κάτι που δεν το μοιράζεσαι, ούτε το πένθος ούτε τη λύπη, άρα αντί για συλλυπητήρια θέλω να μου ευχηθείτε να της έχω μοιάσει έστω και λίγο ή να της μοιάσω. Ήταν μια πάρα πολύ δυνατή γυναίκα, ήταν μια γυναίκα της προσφοράς ήταν μια γυναίκα που άπλωνε τις φτερούγες της τόσο σε εμάς όσο και στους ξένους και όσους είχαν ανάγκη. Θέλω να μου εύχεστε να της έχω μοιάσει για να έχω αυτά τα χαρακτηριστικά μέσα μου» είπε φανερά συγκινημένη η Ρένα Δούρου.

«Είμαι σίγουρος ότι έχετε την ευχή της» είπε ο Νίκος Ευαγγελάτος για να αποκριθεί, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ «ευχαριστώ πολύ».

Keywords
Τυχαία Θέματα